Vad är havregryn?

January 18

För människor som föredrar smak och konsistens av gammaldags havre för deras morgon havregryn, havregryn är det enda självklara valet. De är gjorda av de havregryn som utvinns ur havrekorn. Havrekornen har en hårdare yttre skrovet som avlägsnas, så att det inre av säd som skall ångbehandlas för att ytterligare mjuka upp säden. När havrekorn ångas ordentligt, är säden köra igenom en havrevals, skapar de plana havre som används som en varm frukostflingor eller i ett antal olika recept.

Havregryn är tillgängliga i två olika former. Tjocka versioner är större hela flingor som ofta används för att bereda gammaldags havregryn och som ingrediens i ett antal karameller, såsom havregryn russin cookies och granola. Tunna versioner är mindre flingor som bryts i mycket mindre flingor, och är idealiska för användning i sådana poster som barnmat och omedelbar havregryn. Den tunnare havregryn kan också malas till ett pulver och användes för att framställa tjocka buljonger eller som förtjockningsmedel i grytor.

Denna spannmål anses ofta vara ett utmärkt val när det kommer till en hälsosam kost. I allmänhet är havregryn gjord av havregryn förstås att minska mängden av dåligt kolesterol i blodet. För människor som lider av typ 2-diabetes eller är i en pre-diabetiker tillstånd, presenterar denna spannmål ett mycket bättre val än de flesta bearbetade spannmål. Innehållande stora mängder betaglukan, havregryn brukar hjälpa till att reglera blodsockret så att individen är mindre sannolikt att spikar i bodyâ € s glukosnivå.

Det finns andra friska egenskaper som hjälper till att göra denna mat attraktivt för många människor. Som en utmärkt källa till kostfiber, järn och tiamin, kan havregryn vara en betydande del av en hälsosam kost, kräver endast en liten mängd för att skörda frukterna. De har också fördelen av att ha en antioxidant som kallas avenanthramides, vilket är till stor hjälp i att befria kroppen från gifter som har byggts upp över tid.

  • Havregryn innehåller avenanthramides, antioxidanter som kan hjälpa befria kroppen av ackumulerade gifter.
  • Granola spannmål är tillverkad av havregryn och ett sortiment av andra ingredienser.
  • Havregryn.
  • Oatmeal russin kaka gjord med havregryn.