Vad bör jag tänka när man köper ett arkadspel?

January 28

Ett arkadspel är en typ av spel som är inrymt i en stor täckande och drivs av att stoppa i mynt. Normalt har det korta nivåer och inte har en komplicerad historia linje, som skiljer denna typ av spel från konsol videospel normalt återfinns i hemmet. Även arkadspel finns vanligen i verksamhetsställen, är det också möjligt att köpa en för användning i ditt hem.

Att köpa ett arkadspel är inte en liten köp. Det kan kosta hundratals dollar (USD) och tar upp ett ganska stort område i hemmet. Därför måste du bestämma först om du har råd spelet och om du har en lämplig plats i ditt hem för att placera den. Du vill inte placera den i ett område där det kommer att hindra trafiken. Dessutom måste du rummet så att du kan stå framför den och spela. Ett spel är ganska tung och svår att flytta om du ändrar dig om var det ska placeras.

Sedan köpa ett arkadspel kan vara ganska dyrt, måste du också se till att det är ett spel som du känner att du kommer att njuta av i många år framöver. Till skillnad från en spelkonsol, kan du inte ändra ut spelet. Om du inte är säker på att du kommer att använda det under en lång tid, kan det inte vara ett klokt beslut att köpa en.

Du bör också överväga kvaliteten på spelet. Om du köper en som används, se till att de registeransvariga fungerar fortfarande väl och är lyhörda för dina rörelser. Vanligtvis innehåller ett arkadspel en eller flera joystick och knappar. Om det är ett bilspel, kan det också innefatta pedaler och en växelreglage. En skjutspel kan ha en eller flera vapen, medan ett flipperspel har knappar för att styra simfötter som används för att hindra bollen från att rulla in i hålet. Se alla dessa knappar, styrspakar och tillbehör är i gott skick och fungerar ordentligt innan du köper en maskin.

  • Innan du köper ett arkadspel, kontrollera att det är ett spel som du inte kommer att tröttna på att spela.
  • En joystick controller kan medfölja ett arkadspel.