Hur blir jag en pool Badvakt?

March 13

Att vara en pool badvakt kan vara roligt, men utmanande och seriöst arbete. Det innebär den attraktiva utsikten att få vara nära vattnet varje dag men badvakter är närvarande för att skydda andra människor. De måste kunna förbli fokuserad på vad som sker i poolen och andra färdigheter som krävs för så de kan vidta lämpliga åtgärder om någon får in i fara i vattnet. Det finns flera saker som behövs för att bli en pool livräddare och dessa inkluderar ha HLR (hjärt-lungräddning) certifiering, stark simning färdigheter, och typiskt livräddare utbildning. Eftersom badvakter kan göra andra saker förutom att vakta poolen, kanske varje pool kräver andra kunskaper också.

Otvivelaktigt är HLR-utbildning viktigt för att bli en pool badvakt. Även om en livräddare aldrig behöver använda den, bör en drunkning inträffa, återupplivning blir den bästa chansen för överlevnad. Folk kan ta HLR-utbildning på ett antal platser. Röda Korset erbjuder vanliga klasser i ämnet. HLR kurser kan också erbjudas på community college, genom parken och fritidshem, eller i en mängd andra platser. Vissa pooler har även defibrillatorer till hands, och om en person vill bli en livräddare på ett av dessa pooler kan de behöva denna utbildning också.

Det skulle vara svårt att rädda någon utan att kunna simma mycket väl. De flesta människor måste visa certifiering av att ha klarat simning klasser eller de tar ett test för att visa simning styrka. När människor når en viss nivå av skicklighet i simning kan de behöva ta simning säkerhets- eller livräddare klasser så att de kan visa färdighet inte bara i simning utan också i att rädda någon. Itâ € s helt annorlunda att behöva simma och bära någon på samma gång, och det finns tekniker för att göra detta på ett säkert sätt. En person som vill bli en pool livräddare behöver lära sig dessa tekniker och kan hitta utbildningar på platser som samhället eller privata pooler, eller ibland men community college.

När människor har bemästrat de grundläggande färdigheter för att bli en pool livräddare, de nästa behöva tänka på var att tillämpa. De flesta privata och offentliga pooler kräver badvakter att vara minst 16 år, och vissa kan inte anställa personer som är under 18. Människor bör överväga att lägga andra färdigheter till deras profil för att öka chanserna att få arbete. Pool vård kan vara något några badvakter utför. Förstå hur du lägger till kemikalier och provpooler för kemisk balans skulle kunna ge en konkurrensfördel under jobbansökningar.

Andra saker som kan vara till hjälp för dem som vill bli en pool livräddare är grundläggande första hjälpen klasser eftersom dessa erbjuder badvakter andra sätt att hjälpa runt en pool. Vissa badvakter lär också börjar eller mer avancerade simundervisning och lära sig att vara en bra lärare kan vara värdefullt. När de söker jobb, lista alla relaterade färdigheter eller kunskaper på ett CV för bästa chanser att bli anställd. När alla grundläggande krav är uppfyllda, badande tester passerat, och extra kompetens är en del av en persona € s CV, kan det inte vara mycket svårt alls att bli en pool livräddare, förutsatt att det finns jobb tillgängliga.

  • Lifeguard tillbehör kan innehålla visselpipor.
  • Förstå hur man testar pooler för kemisk balans kan ge dig ett försprång när det gäller att bli en livräddare.
  • Pool livrädd behöver ha HLR certifiering.