Vad är några viktiga Online skrivutveckling?

June 29

Att skriva för webben är ungefär som att skriva ut på webben. Bra grammatik, behövs stavning och skrivförmåga i endera medium. Skriva på nätet är inte nödvändigtvis något lättare eller svårare än att skriva offline, men mediet datorns måste åtgärdas. De flesta människor söker efter information på nätet vill kunna komma åt det de letar efter snabbt. Viktiga nätet skrivkunskaper inkluderar skapa kortfattad text, konstruera välorganiserade korta stycken och förutse vad din målgrupp söker.

Titeln på din online bit är viktig. Till exempel, om titeln på denna artikel var Vad är några viktiga skrivutveckling? Läsaren skulle naturligtvis förväntar information om att skriva färdigheter i allmänhet. Eftersom denna faktiska ämne fokuserar enbart på nätet skrivförmåga, vad är några viktiga Online skrivutveckling? Är mer ett tecken på innehållet. På så sätt kan läsare med samma frågor hitta svaren de letar efter utan att slösa tid med att läsa igenom mer allmänt innehåll för att se om det de vill ha är där.

De flesta online läsare vill inte spendera tid med att läsa en 1000 ord artikel när samma information kunde finnas i 400 ord. Bra online skrivförmåga inkluderar möjligheten att vara kortfattad. Effektiva nätet skribenter förstå hur man analyserar sitt ämne och presentera komplext material på ett tydligt sätt. De grupp meningar tillsammans i logiska, lättlästa stycken.

Att skapa korta stycken är en av de viktigaste online-skrivkunskaper. Läsa utskriftskopia är ofta mycket lättare för ögonen än att läsa materialet på nätet. Varje liten punkt bör fokusera på en enda idé eller koncept. Detta bidrar till att göra de punkter i korta, lättsmält block av information som läsaren kan se med minsta möjliga ansträngning.

Att förutse publikens frågor är viktig i både offline och online skrift. Online författare bör svara på vem ?, vad ?, där ?, när ?, varför? och hur? frågor som journalister brukar lära sig att tänka. Naturligtvis är det omöjligt att förutse alla publik fråga, men när du utvecklar din online skrivkunskaper ska du bli bättre på detta. Att ha ett område där läsare kan ställa frågor till exempel på denna Yahoo webbplats hjälper en hel del!

  • Typing vid en hög hastighet är användbar för skrivning på nätet.
  • Det är viktigt att förutse en publik behov när du skriver på nätet.