Vad är en Beef Rib Steak?

October 3

En nötkött revben biff kan göras på två sätt: med och utan revben. Vanligen kallas en ribeye utifrån snittet läge i revbenet kött hos djuret, är nötkött revben biff vanligtvis en av de mest smakrika och möra. Detta är resultatet av placeringen av snittet på djuret och mängden motion nötkött revben biff området blir medan djuret rör sig om, liksom mängden fett marmorering i stek. Denna nedskärning av nötkött är allmänt grillad, kokt eller stekt.

Bland styckningsdelar av nötkött är nötkött revben biff vanligtvis en av anbuds nedskärningar. Erbjuds både på och utanför av ben, har detta stek den marmorering och fett för att producera en smakfylld biff när kokta. Fettet ger en typ av själv tråckla komponent till kött och hjälpmedel för att behålla de naturliga safter av kött som kockar. Denna styckningsdel vanligen beredd med lite att ingen annan än salt och peppar krydda. Ibland är biff behandlas med en blandning av vitlök och olivolja när beredd på en grill.

Nötkött revben biff skärs från området av nötköttet som är känd som rib grillat eller, om klippt från ett utmärkt kvalitet djur, det främsta revbenet. När resåren är fäst på biff, kallas det en nötkött revben biff, och när revbenet är borttagna, är det helt enkelt en ribeye. Medan kunna kokas i många modet, är en av de mest rekommenderade metoder för framställning av en ribeye biff på en grill. Fetthalten i ribeye kommer typiskt tillåta snittet att förbli anbud.

För bästa resultat bör stek få vila i flera minuter efter att ta bort köttet från grillen. Detta gör att nötkött revben stek naturliga juicer som ska omfördelas hela styckningsdel. Dessa skivor av kött är ofta mycket anbud och även fettet åtnjuts av många diners på grund av sin fulla smak. Precis som sin främsta rib-grillat kusin, är nötkött revben biff ofta serveras med en pepparrotssås eller en kvalitet stek sås. Sidorätter som består av någon version av potatis eller ris serveras ofta med nötkött revben biff, och köttet är ibland serveras ensam eller med en sallad eller kvalitet bröd.

  • Nötkött revben biff finns med eller utan ben.
  • En rib eye steak är en nötkött revben biff med revbenet bort, och är idealisk för grillning.