Hur väljer jag det bästa Bald Wig?

April 12

Peruker är strukturer som en enskild platser över huvudet för att byta ut eller täcka håret. En skallig peruk specifikt kan referera antingen en peruk gjord med naturlig eller konstgjort hår som är tänkt att täcka en flint eller en konstgjord hud-färgad kalott tänkt att simulera skallighet. Om du önskar den mer traditionella peruk, då faktorer såsom hårbotten storlek, hårfärg, stil och naturligt kontra artificiellt hår är viktiga. Å andra sidan, är en realistisk hud-liknande utseende kanske mest avgörande i att välja en skallig peruk cap. Specifika variabler kan omfatta locket färg och dess lämplighet runt hårbotten.

Håret på regelbundna peruker kan bestå av äkta hår, eller det kan vara tillverkad av konstgjorda ämnen. Om en verklig och naturlig look är din huvudsakliga oro, sedan en peruk med faktiska hår är förmodligen det bästa alternativet. För att underlätta underhåll och lägre kostnader, dock kan en syntetisk peruk vara ett bättre val. Köpa en skräddarsydd eller handgjorda konstgjorda peruk kan visa sig vara en bra kompromiss, eftersom dessa peruker ser naturliga men behåller många av bekvämlighet och kostnadsfördelarna med äkta hår peruker.

Individuella estetiska preferenser är också nyckeln i peruk köp. De färger och stilar av skalliga peruker varierar kraftigt, så du bör överväga om du vill matcha din tidigare frisyr eller välja en helt annan utseende. Vissa ansikts former är också bättre lämpade för vissa frisyrer, så forskningen inom detta område kan vara användbart också. Peruk salong anställda är en annan ovärderlig källa till råd och tips.

En skallig peruk kan också hänvisa till de syntetiska mössor som täcker håret med en hud-liknande substans och därmed simulerar en flint. Du bör söka en skallig peruk cap som närmast motsvarar din hud färg. Dessutom, komfort och realism är viktiga faktorer för dessa typer av peruker, så sorter tillverkade av latex är ett populärt alternativ eftersom de sitter åt men tätt mot huvudet. Dessa skullcaps kommer i olika storlekar, så individer bör välja en storlek som kommer att täcka hela håret span. En stor eller medelstorleken är oftast perfekt eftersom båda kommer att ge gott om täcker och förhindrar locket från att bli obehagligt tight.

Storlek är en viktig faktor i att välja vilken som helst typ av skallig peruk. En bra tumregel är att välja en peruk som inte böjer öronen, eftersom det kommer att bli för stor. Omvänt kan en peruk som är för litet orsaka hårbotten irritation eller blodcirkulationsproblem.