Vilka är de olika typerna av Polymer Clay projekt?

May 28

Det finns många olika typer av polymer lera projekt, och många involverar mycket få leveranser. Polymer lera skulpturer, pärlor och andra objekt kan göras helt för hand av polymerlera, men det finns också projekt som innebär kombinerar polymerlera med andra material för att skapa tavelramar, smycken och andra föremål för vilka enbart lera är otillräcklig. Gemensamma projekt inkluderar göra figurer, penna slagklippare, och inramade konstverk. Generellt Polymer Clay projekt är små, men de ämnen som representeras genom lera kan vara mycket varierande. För skulpturer, gränserna för Polymer Clay projekt är ofta en fråga om skicklighet snarare än mediets potential.

En av de vanligaste typerna av Polymer Clay projekt innebär helt enkelt att göra skulpturer av lera. Dessa småsaker kan vara helt gjord av lera eller kan innehålla andra objekt, som juveler. Det är möjligt att representera alla objekt med lera, men vissa typer av projekt kan vara svårare än andra.

En annan populär typ av polymer lera Projektet omfattar täcker ett objekt med lera. Tavelramar, små lådor, och även tabeller kan täckas med denna typ av lera. När den underliggande objekt inte kan motstå de temperaturer som används för att härda leran, är det ofta nödvändigt att baka leran separat och limma den på plats. Detta kan kräva kreativitet hos konstnären om objekten passar ihop på ett komplicerat sätt.

Pärlor är ofta gjorda av polymerlera med hjälp av olika tekniker. Millefiori pärlorna med användning av polymerlera är mycket populära, men andra strimmiga och texture mönster är också möjliga. Ibland kan mycket små skulpturer användas som pärlor när tillämpliga hålen kvar intakt. Bead andet kräver ofta några leveranser för att skapa rena snitt och även pärlor.

Vid andra typer av smycken, är polymerlera ofta direkt i kombination med små funktionella objekt. Exempelvis kan örhänge inlägg ofta fästas till polymer lera objekt med lim. Detta är användbart för projekt där ensam lera är otillräcklig.

Utöver dessa gemensamma projekt, det finns också mycket unika Polymer Clay projekt som konstnärer har utformats. Till exempel kan skuggboxar fyllas med scener och hängde på väggar som konst. Funktionella objekt med rörliga delar kan göras av polymerlera, även om mekaniken är inblandade i denna typ av projekt är ofta mycket svårt. Funderar de fysiska egenskaperna hos polymerlera kan föreslå ett antal ytterligare projekt som är lämpliga för detta material.

  • Polymer clay används ofta för att göra pärlor för smycken och andra projekt.
  • Polymer lera kan användas för att skapa skulpturer.
  • Polymer clay kan användas i många olika projekt.
  • Ett antal verktyg kan användas för att forma polymerlera för olika projekt.