För seniorer: Hur man utöka eller minska en eBay Sök

March 15

Du kan expandera eller krympa en eBay sökning för att snabbt hitta det du vill ha. Rulla ner en sökresultatsida kan öppna upp ännu fler alternativ - kallade Inställningar - för att hitta precis vad du vill på eBay. Några alternativ finns för att begränsa din sökning, och andra kommer att öppna den.

För seniorer: Hur man utöka eller minska en eBay Sök

Använda Köpa Format preferenser liknar flikarna högst upp på sökresultatet, men med ett viktigt tillägg: eBay döljer lagerförteckningar om inte kärnökning kommer upp med 30 eller färre auktion stil och fastprisposter. Du kan klicka på Inventory alternativet Inkludera Store för att öppna upp din sökning till varje punkt på webbplatsen.

Använd Visa endast inställningarna om du vill begränsa sökningen. Du kan ställa in dessa inställningar:

  • Avslutade listor. Detta val viktigt när man vill ta reda på vad det objekt du söker säljs för i det förflutna. När du klickar på den här inställningen för att se endast avslutade listor, kan du sortera Förda resultat efter pris för att bestämma de tidigare höga och låga försäljningspriser.
  • Gratis frakt. Vid första anblicken söker objekt med fri frakt verkar vara en bra idé, men vad händer om en annan säljare har objekt till försäljning för mindre (inklusive frakt)? Om kostnadsbesparingar är vad du söker, gå tillbaka till början av sidan search-resultat och använda Sortera rullgardinsmenyn By. Ställ din sökning för att sortera efter pris + Frakt: Lägst först.

Att välja att söka med en preferens för lokalisering av eftersökta objekt är värdefullt när många av dina sökresultat är i länder utanför USA. Du kanske föredrar, speciellt när du först startar upp, för att köpa saker från endast Nordamerika. Även om det är väldigt coolt att få ett paket med egyptiska bomullsskjortor från Egypten, kan sjöfarten ta mycket lång tid.

Så hur är det Välj Fler länkar som du ser i sökinställningar? Du kan klicka på en Välj Mer länk och få en dialogruta med extra val, men mer än troligt, kommer du aldrig behöver använda detta alternativ.