Vad är en traditionell stil hus?

April 23

En traditionell stil hus normalt inte följer en viss genre, men i stället har många funktioner och design. Traditionella stil hem kombinerar funktionalitet och tillgänglighet med ett klassiskt utseende. Funktionalitet är ett utmärkande kännetecken för traditionella hus - en annan omisskännlig egenskap är dess enkla design. Oftast kommer detta hus har få utsmyckningar på utsidan. Dessa stilar av traditionell arkitektur är de mest förekommande i strukturen av amerikanska hem.

De vanligaste materialen som används för det yttre av en traditionell stil hus är tegel, sten eller stuck. Många traditionella hus stilar byggs helt i tegel. Övriga bostäder kombinerar tegel med andra material. Vissa traditionella bostäder kommer att ses med en täckt veranda, men oftare, kommer det saknats en funktionell veranda.

För en potentiell köpare som är intresserad av att köpa en traditionell stil hus, kanske några överväganden vara den viktorianska, kolonial, Cape Cod eller ranch. Dessa är alla konstruktioner som kan klassificeras som traditionella stil hem. Även om varje har sin egen unika, alla fyra har gemensamma egenskaper. Viktorianska mönster är den äldsta, med anor från slutet av 1960-talet.

Colonial hem är oftast två våningar med branta tak och parade skorstenar. Ytterdörren är vanligtvis inramade med målat trä, och toppen är ofta kröns också. En Cape Cod stil av huset är i allmänhet mindre i storlek för att rymma en mindre familj, och dessa hem är oftast billigare. Ranch-stil hem har planritningar envånings. Många säger denna typ av hus har sitt ursprung i den amerikanska delstaten Kalifornien.

Planritningar av traditionell stil hus är i allmänhet grundläggande, men ändå flexibel, eftersom detta hem är utformad för att rymma familjeliv. Det är vanligt att hitta ett stort allrum eller håla, samt upp till fyra sovrum. Undantaget från denna regel kan vara stugan stil hus. Även stuga stilar fortfarande anses vara traditionella mönster, de är oftast mindre, med mindre livsrum. Många av stugan hem är en- eller två sovrum planer.

Det finns olika aspekter på inredningen i en traditionell stil hus. Vissa av dessa hem kan funktionen en foajé eller farstun. De flesta kommer att innehålla en separat tvättstuga, även om några av de äldre bostäder kommer att inrymma tvättmaskin och torktumlare i källaren området. Majoriteten av de moderna traditionella stil hem kommer att inkludera ett intilliggande garage. Några av de större koloniala stilar kommer att innehålla två bil eller dubbelgarage.

  • Många hem har ett intilliggande garage.
  • Foajéer är ofta en del av utformningen av traditionella stil hus.
  • Cottage stilar betraktas traditionellt, men med mindre utrymme än en vanlig hus.
  • Trä FJÄLLPANEL traditionellt hittas på äldre hus.