Hur väljer jag det bästa Quercetin Med Bromelain?

October 25

Innan du väljer ett kosttillskott som innehåller quercetin med bromelain, är det viktigt att beakta viktiga faktorer såsom rykte företaget tillverkningen av produkten, det avsedda ändamålet med tillägget, och rätt dosering. Detta kosttillskott är produkten av två naturliga ämnen, alla med sina egna unika egenskaper. Quercetin är en flavoroid gjord från växter, och är en naturlig antioxidant källa och också har enorma anti-inflammatoriska egenskaper. Det kan hittas i många livsmedel inklusive te, blomkål, och nötter. Bromelain är en blandning av enzymer som är effektiva för att bryta ner protein och är härledd från stammen och saft av ananas frukt.

Det är viktigt att tänka på källan innan du väljer något tillägg, inklusive quercetin med bromelain, för att garantera kvalitet, säkerhet, och komplettera potens. Om patienten är nytt för att välja kosttillskott, föreslår experter gör en del forskning om de olika företag som erbjuder den produkt för att avgöra om deras affärsmetoder är sunda och om tillägget tillverkning passar in med lokala riktlinjer. Det finns många resurser på nätet som erbjuder konsumentinformation. Många människor väljer att rådgöra med sin läkare eller apotekspersonal innan du väljer ett tillägg produkt, eftersom dessa yrkesgrupper är ofta mycket kunniga om företagets rykte och effektiviteten av produkter. Konsumentorganisationer är en annan bra källa till information som gäller dessa företag.

Konsumenten bör överväga funktioner i quercetin med bromelain tillägg innan du väljer att ta den. Båda ingredienserna är väl kända för sina anti-inflammatoriska egenskaper, och quercetin används ofta som behandling förebygga cancer samt för kardiovaskulär hälsa på grund av dess antioxiderande egenskaper. En annan funktion hos kvercetin är att reducera produktionen av histamin i kroppen, bidrar till att begränsa svallning av de olika vävnaderna. Bromelain används ofta för att behandla mag-frågor på grund av dess protein bryter enzymer, och det är också effektivt för sinus infektion eller andra frågor. Tillsammans är de mycket effektiva för bihåleinflammation och eventuella villkor som producerar inflammation och svullnad.

De flesta människor tolererar quercetin med bromelain mycket väl och märk få biverkningar rapporteras. De flesta läkare rekommenderar att ta 3000 mg av den kombinerade komplettera, eller 1500 mg av de enskilda ämnena. Kapselform anses vara den mest praktiska alternativet, och är ofta föreskrivna tillsammans med mer konventionella antibiotiska eller antiinflammatoriska läkemedel. Som med alla typer av kosttillskott, är patienter uppmanas att tala med sin läkare innan du påbörjar någon ny behandling eller tillägg.

  • Bromelain används ibland för att behandla bihåleinflammation.
  • Blomkål innehåller quercetin.