Vad är Pork Mince?

October 10

Generellt människor i USA avser griskött färs som hackat fläskkött, men i andra regioner folk brukar använda termen fläskfärs. Även om det är vanligast att använda okokt fläsk, kan kockar finhacka kokt fläsk, vilket ger det en helt annan smak och konsistens. Köttfärs, såsom fläsk, nötkött, eller fågel, är ekonomisk och mångsidig, vilket är anledningen till många kockar använder den. Kommersiella livsmedelsföretag använder nästan varje del av hog för fläskfärs, även om många kockar föredrar normalt skuldersektioner med en liten mängd magen fett för att förbättra konsistens och smak.

Kockar gör köttfärs med malning knivar eller apparater som kallas köttkvarnar eller kvarnar. Hackning av knivar har oftast en eller två böjda blad placerade mellan två handtag. Vissa människor föredrar att använda en kockkniv eller köttyxa. Kocken fungerar fläsk tills det är den önskade texturen. Huruvida en kock använder grövre Hackar eller finare Hackar beror på receptet, såsom en fin färs för en pate.

Apparaterna, som kallas köttkvarnar eller köttkvarnar, kan vara manuell eller elektrisk. I allmänhet är dessa kvarnar fungerar på samma sätt. En matarskruv tvingar bitar av köttet genom en uppsättning skärblad. The Grind ändras från grovt till fint, beroende på vilket knivarna är på plats. Ibland kockar använder matberedare för att göra fläsk färs, men oftast processorn ger en mycket fin struktur som är mer lämplig för pates än för hamburgare eller stekt köttfärs.

Även om nästan alla delar av grisen får malet, många slaktare använder endast utvalda nedskärningar för att tillfredsställa sina kunder. Vissa kockar köper en utvald snitt, till exempel en stek, och be slaktaren att anpassade finhacka den. Många livsmedels experter tyder på att en blandning av magra och marmore bitar ger en förstklassig kvalitet fläsk färs. Vissa människor föredrar att blanda fläsk med annat kött, som nötkött, lamm eller fågel, antingen medan malning eller efter.

Olika recept kräver fläsk färs, och i amerikanska recept det brukar anges som hackat fläskkött. Många rätter från sydöstra Asien funktion fläskfärs, såsom thailändska fläsk bollar. Fläskkött Köttfärs är mycket mångsidig, och kockar kan forma den till bollar, hamburgare och bröd eller steka den löst. Vanligen kockar använder löst kött för grytor, såser och chili. Andra användningsområden inkluderar korv, patéer och fyllning för pasta eller större köttbitar.

  • Fläsk färs kan göras från en stek.
  • Fläskkött kan malet med knivar eller en köttkvarn.
  • Fläskkött Köttfärs kan användas för fyllning pastasnäckor.