MyBlogLog Bygger gemenskapen med Blog Visitor Activity Tracking

January 7

MyBlogLog är en spårning och gemenskap verktyg som låter bloggare att bokmärka och dela favoritbloggar, visa coola widgets, och hålla koll på vad bloggen besökarna tycker är intressant.

MyBlogLog säger itâ € s i branschen för att hjälpa dig att identifiera vad dina läsare gillar om innehållet i din blogg. Sido Resultatet har varit att skapa en samhällsbyggandet tjänst, vilket folket på MyBlogLog är ganska nöjd, alltför!

Med hjälp av en kombination av RSS, taggning, och andra verktyg, spår MyBlogLog vilka länkar besökarna klickar när de besöker din blogg (och inte de till din egen webbplats), så att du vet var du € re skicka människor. Om du håller en blogg där du hänvisar människor till andra webbplatser, kan MyBlogLog hjälpa dig veta om du € re gör ett bra jobb med att välja resurser att dela.

Det viktigaste inslaget i denna tjänst är MyBlogLog gemenskap emblem som du kan visa på din blogg. Som medlem MyBlogLog, när du besöker en webbplats med detta emblem, re du € läggs till ett märke som visar din profilinformation. Itâ € s en omedelbar gemenskap!