Hur gör jag Lip Sync?

January 23

Till lip sync, kort för läppsynkronisering, är munnen orden till en inspelad sång i perfekt tid med dem, skapar en illusion av att du sjunger sången. Det kräver övning med den speciella sång att få det rätt. Populära sångare som utför arbetade dansrutiner läpp ofta synkronisera sina låtar, speciellt om de har röstproblem eller tekniska svårigheter. Instrumentalister kan synkronisera av samma skäl.

Om du vill läpp synk perfekt, är ditt första steg att välja låt. Det bör vara en låt som du redan är bekant med. Öva sjunger låten med inspelningen, så många gånger du kan. Titta själv tränar, med hjälp av en spegel, kan hjälpa dig att se hur effektiv du är på synkronisering. Du kan prova olika ansiktsuttryck för att gå med låten.

En framgångsrik lip sync kommer att behöva mer än bara sjunga. Om du ska spela in ditt framförande för webbplatser eller vänner, ska du komma med några koreografi. I läppsynkronisering, något överdrivna gester och tolkning är vanliga inslag i parodi. Din kostym kan också vara en viktig del av din prestation. Klä på lämpligt att passa musiken, som att använda din favorit cowboy outfit för ett land sång, eller konstläder och stort hår för en rockballad.

Många av artisterna vars varumärken inkluderar arbetade och kraftfull dans rutiner ofta läpp synk under livespelningar. Singing medan dans, speciellt om rutiner är ansträngande, kan vara mycket svårt. TV visar ofta kräver sångare att göra detsamma, på grund av problem med ljud mixning och repetition tid. Efterfrågan på perfektion i konserter, med moderna tekniska effekter och komplicerad iscensättning, gör ibland en läpp synk det enda sättet konstnärer kan tillfreds fansâ € förväntningar. Vid 2009 invigningen av amerikanske presidenten Barack Obama, en kvartett av kända klassiska musiker synkroniseras deras prestanda eftersom vädret var för kallt för sina instrument för att förbli perfekt avstämt.

Modellerna som Lip Sync kritiseras ofta eller panoreras för att göra så; Men vissa typer av utställningar kräver det. Drag queens synkronisera ofta samtidigt porträttera deras favorit sångare på scenen. Om dessa sångare är kvinnor, skulle de lägre röster av cross-dressing manliga artister göra ett antal lägrade en omöjlig sopran. I musikaliska framträdanden i filmer, skådespelare ofta läppsynk till musiken, som sedan dubbas i senare för att täcka omgivande buller och säkerställa en perfekt ljud.

  • Lip synkronisering kräver övning.
  • Lip synkronisering handlar inte bara om att matcha mun rörelse.