Hur skriver jag ett Parole brev?

January 23

Brev till en frigivningsnämnd kan skrivas med antingen anhängare av en fängslad person eller gärningsmannen sig själv. Med intelligenta parole bokstäver i hans eller hennes fall fil kan hjälpa en gärningsman när parole panelen fattar sitt beslut. Det är viktigt att varje parole bokstav vara omtänksamt, innerlig, och unika.

Varje bokstav bör detaljer och fokusera på olika aspekter av hur gärningsmannen har reform, hur han eller hon kommer att få stöd när den släpps, och vilka åtgärder han eller hon har för avsikt att vidta för att fortsätta att förbättra sitt liv. När parole bokstäver in till den berörda kontoret, alla bokstäver är tillgängliga för villkorlig frigivning panelen och kan göra skillnaden mellan en förnekelse och release.

En villkorlig frigivning brev ska skrivas på brev med kontaktuppgifter, datum och adress parole board. Brevet ska innehålla hälsning "Kära ärade i Parole Board", följt av ett kolon. En lämplig valediction för dessa brev är "vänliga hälsningar", följt av det fullständiga namnet på författaren. Om gärningsmannen vet alla som förvärvsarbetar och respekterad i samhället, skulle det vara en fördel att ha den personen skriva ett stödjande parole brev på officiell brev. Alla brev som lämnas ska vara respekt officiella och använda formellt språk, inklusive lämpliga skiljetecken, stavning och brev konventioner.

Den information som parole panelen måste fatta ett beslut kretsar främst kring hur den potentiella parolee kommer att använda sin andra chans att bli ett användbart medborgare. Människor som kommer att gynnas mest av parole bokstäver är genuint bedrövad, har familj och samhällsmedlemmar redo att övervaka återanpassning till samhället, och har aktiviteter och ett jobb som inrättades med början omedelbart efter frigivningen. Parole brev handlar om att tillhandahålla bevis på detta väl utvecklade stödnätverk.

Informationen i en parole brev bör vara specifika, men innerlig. Till exempel när visar hur en supporter kommer att ge en bostad för den övervakade bör supporter stryka hur glad henne eller hon kommer att ha den övervakade hem igen och hur mycket tid de spenderar med dem. När man talar om hur gärningsmannen kommer hålla sig borta från tvivelaktiga aktiviteter, kan man överväga att betona hur mycket glädje gärningsmannen har fått ut av nya, mer användbara aktiviteter och hur dessa sysselsättningar ska kraftigt uppmuntras.

Lika viktigt som att få parole kan vara, kommer några stödjande brev från strategiska samhällsmedlemmar med faktiska stöd till erbjudandet göra mycket mer för en potentiell parolee än en massiv tillströmning av brev utan materiella erbjudanden om stöd. Olika regioner har olika riktlinjer för hur man skriver ett parole brev, och därför är det viktigt att få råd från den enskilda styrelsen där denna skrivelse kommer att skickas.

Fängelset kommer också att ha information om var de parole breven ska skickas. En sista sak att komma ihåg är att pågående bokstäver, anländer inte bara när parole hearing kommer runt men konsekvent kommer med jämna mellanrum, kommer att innebära att parole panelen att stödet pågår och är inte fejkade bara för att få gärningsmannen ur fängelset. Skriva en bra parole brev betyder faktiskt agerar på dina löften om stöd så att det finns en verklig nätverks väntar på att hjälpa den övervakade stanna utanför fängelset för gott.

  • Med intelligenta parole bokstäver i hans eller hennes fall fil kan hjälpa en gärningsman när parole panelen fattar sitt beslut.
  • Parole breven är skrivna till stöd för en fängslad person, antingen genom att personen sig själv eller en släkting.