Vilka är de bästa tipsen för att göra grillade efterrätter?

July 19

De bästa tipsen för att göra grillade desserter inkluderar noggrant titta på och vrida livsmedel som behövs för att förhindra bränning. Bakverks borste kan användas för att belägga delar av sockerkaka och frukt med olja innan de placeras direkt på grillen. När det används för grillning objekt direkt utan en kastrull, bör grillen oljas. Med hjälp av en stekpanna på grillen förnekar istället detta steg och ger en bra metod för att framställa grillade desserter med en smet som frukt skomakare.

Cobblers görs på en grill kan vara ett utsökt sätt att använda upp en mängd sommarfrukt. De fruktkombinationer kan variera kraftigt beroende på vad grillen kocken har på handen och vilka frukter är den mognaste. Bär, persikor och ananas fungerar bra, men det finns många andra frukt möjligheter att lägga in skomakare grillade desserter. En stor stekpanna är bäst att använda, eftersom det bara skulle vara hälften full av ingredienser, inklusive den översta jordskorpan, för att förhindra att något från bubblar över.

Medelvärme är oftast bäst för grillning desserter antingen när matlagning dem direkt eller i en stekpanna. Skomakare frukt, smält smör, farinsocker, vanilj och en nypa salt bör toppad med skorpa blandningen. En frukt skomakare skorpa recept som använder mjöl, socker, bakpulver och vanilj bör spooned på de andra ingredienserna. Stänger locket på grillen kan tillåta värmen som skall ingå för att producera en knaprig skorpa och anbud frukt.

För grillning frukt direkt på grillen, först hälla matolja på en pappershandduk och smörj gallret. Smält smör och en bakelse pensel kan användas för att belägga persika halvor, ananasskivor eller annan frukt innan du placerar dem att laga på grillen på medelvärme. Skivor av sockerkaka kan även penslas med smält smör och upphettades på grillen. Sådana fasta, snarare än smulig, bör kakor värmas direkt på grillen. Ett bra tips att komma ihåg när man arbetar med livsmedel direkt på grillen är att använda en spatel bredare än frukt eller tårta segment för att undvika att förlora en del av de grillade desserter vid vändningar eller ta bort dem från gallret.

Läckra grillade dessert kombinationer kan skapas genom att placera agade frukter under de varma pund tårta segment och toppade dem med vispad grädde eller glass. Alternativt kan grillad frukt placeras över glass i enskilda dessert rätter. Hackade nötter och en dessert sås kan användas för pålägg. Karamell, choklad och rom-baserade såser kan vara perfekt för alla typer av grillade desserter.

  • Peach skomakare kan göras på en grill.