Hur väljer jag det bästa Bowl Sink?

June 20

När du väljer den bästa ho för ditt badrum eller kök, uppmärksamma dess djup och material. Djupet på en skål eller kärl, är handfat viktigt i förhållande till kranen för att undvika överskotts stänk. Trä, glas, sten och metall ho material alla har både för- och nackdelar som du noga bör tänka på innan du gör ditt val.

Trä skål sänkor är relativt nya på marknaden i jämförelse med andra fartyg sjunker material. Detta kan göra en trä ho ibland svårt att hitta och dyrare. Underhåll är också en fråga, som vanlig vaxning kan krävas. På den positiva sidan, trä skål sänkor har en varm utseende idealisk för rustika utrymmen såsom timmerhus eller stugor. Teak och björk är populära val för denna typ av diskbänk stil.

En tydlig glasskål för en diskbänk kan göra en modern uttalande i antingen ett kök eller ett badrum. Om du inte vill att en helt transparent look, texture eller etsade stilar finns. Det är viktigt att välja ett härdat glas ho att minska risken för splittring. Den största nackdelen med ett glas fartyg sjunker stil är att det kan spricka eller gå sönder, men det är också typiskt mycket lätt att underhålla och hålla ren. En annan fördel med glas sänkor är att många olika färger finns tillgängliga liksom helt klara versionerna.

Om du vill ha en lugn, cool känsla till ditt badrum eller kök, kan en sten fartyg sjunker vara ett bra val. Du kan välja mellan en slät sten ho eller en grov handsnidade version. Sten kan vara ett idealiskt val om du vill ha ett unikt utseende, som de naturliga markeringar och färgämnen varierar kraftigt. Marmor skål sänkor kan se ganska elegant. Medan sten tenderar att vara en av de dyraste sink material, det är också mycket hållbara.

Rostfri skål eller kärl, sänkor är en stor plockning om du har en modern inredning. Om du föredrar en metall ho, men kräver en titt för att samordna med en traditionell eller rustik inredning, kan koppar vara ett utmärkt val. Som patina, eller naturlig finish, koppar förändringar över tid, måste du antingen acceptera skillnaden eller göra regelbundna reparationslackering och underhåll på den här typen av fartyg sjunker.

För alla material för en skål formad sink du bestämmer dig, kom ihåg att höjden kommer att bli mycket större än den av areal in sänkor. Du måste överväga höjden på ditt badrum handfat skåp samt hur den medföljande kranen kommer att arbeta med ho. Om kranen är installerad för nära skål, kan det vara besvärligt för korrekt handtvätt, men om det är alltför långt från det, kan stänk vara ett problem. Håll alltid diskbänk och knacka mätningar med dig när du handlar för en ho.

  • Om kranen är installerad för nära skål, kan det vara besvärligt för korrekt tvätta händerna.