Vilka är de olika typer av bildskärmar mässa?

June 8

Mässa visar dra uppmärksamhet till ett företags tjänster eller produkter. Former av mässa visar varierar i storlek, stil, och kostnad. Olika typer är pop-up-displayer, banner står, litteratur rack och bordsskivor.

Pop-up-displayer är skapade från tyg, vinyl eller plast och innehåller en grafisk bild eller flera bilder. De finns i tabletop eller golvdisplayversioner. Fördelar med pop-up mässa visar inkluderar bekvämlighet, enkelhet set-up och tår-down, och enkel transport.

Popup-fönster är effektiva som fristående mässa visar för mindre utställningar eller som en del av en större utställning. Vissa av dessa lätta skärmar har belysning och hyllsystem alternativ, och de flesta har en leverans / bärväska. Popup-displayer är i allmänhet inte justerbar i storlek, dock. När du väljer en pop-up display, överväga hållbarhet, montagevänlighet, och garanti.

En annan grafisk alternativ i mässa visar är vinyl eller tyg banner. Infällbara banner står finns att visa banderollen och finns i en mängd olika stilar, inklusive enkel-, dubbel och trippel sidiga modeller. Banner står är lätta, bärbara, och hållbara. Vissa banner står funktionsljus för att förbättra bildvisningen. Hängande banners är också tillgängliga för en minnesvärd presentation.

Litteratur rack, vanligen av plast eller aluminium, är montrar som håller produkten eller företaget litteratur i fickorna. En litteratur rack som används för bildskärmar mässa kollapsar för enkel bärbarhet och levereras med antingen ett ärende eller väska. Litteratur rack finns i en mängd olika färger, stilar och kapacitet; flesta rack har 9:57 fickor. Vissa hopfällbara tyg versioner är populär bland dem som arbetar mässa visar på grund av deras enkla montering och sjöfart.

Brädspel paneler är rektangulära bitar som bildar mässa visar och finns i flera storlekar och former. Brädspel paneler är kompakta och kan levereras till mässan läge med grafik i stället. Ofta portfölj stil fall ingår för transport. Eftersom bildskärmar finns i en mängd olika designval och färger, kan du samordna din skärm med ett företags logotyp eller färger. Brädspel paneler tenderar att vara mer hållbara än pop-up-system, men är inte så enkla att montera.

Ett annat alternativ för mässa visar är en PowerPoint eller liknande presentation. Presentationen kan omfatta produkt, tjänst eller företagsinformation. Med hjälp av en bärbar dator, kan presentationen köras kontinuerligt vid din monter eller bord.

Mässa visar har ofta en bordsöverdrag eller löpare, antingen tryckta med ett företags logotyp eller använda en viss färgschema. En fristående presentation styrelse är ett billigt alternativ som bör åtmin minst ett företagsnamn och logotyp, och kanske även har bilder som skildrar hur kunderna kan använda din tjänst eller produkter.