Vilka är de bästa Idéer för Low Calorie Paket?

August 18

De bästa idéerna för lågt kalori luncher involverar friska, fyllning livsmedel som är ljus på fett och kalorier men ändå tungt i termer av deras närings inverkan på kroppen. Helst de fyra livsmedelsgrupper protein, säd, producerar och mejeri bör vara närvarande i en låg kalori lunch för att ge maximal näring. Ofta kan matar överblivna från middagar användas för att skapa låg kalori luncher. Låg kalori, kan kommersiellt beredda livsmedel också användas ibland, men mer naturliga, obearbetade livsmedel tenderar att vara friskare och har mindre tillsatt socker och salt.

Överblivna, kokta grönsaker som de som följde kött, fisk eller fågel på en tidigare middag är oftast väldigt lätt att integrera i en låg kalori lunch. De skulle kunna användas i en soppa tillsammans med överbliven kokta och trimmas magert kött eller kyckling för att göra en rejäl lunch måltid. En skiva fullkornsbröd, skulle ett glas lättmjölk och en bit av färsk frukt ätas med soppan för att skapa en näringsrik lågt kalori lunch. Överblivna kokta grönsaker och kött, fisk eller fågel kan användas tillsammans för att skapa många olika låga kalori luncher.

Till exempel kan kokt kyckling skivor och blandade grönsaker skiktas i en tortilla och toppade med lite salsa, strimlad sallad eller spenat och ett stänk av minskad fett ost innan den viks till en burrito. Eftersom alla livsmedelsgrupper är representerade i wrap, kan en låg kalori kommersiellt behandla såsom fettfri pudding sättas som en dessert för måltiden. Dessa burritos kan packas i en matlåda som har en kall pack i den för att hålla kött och ost på en tillräckligt kall temperatur inte förstöra.

Överblivna kokta rostbiff eller kyckling kan också blandas med sallad och apelsinsegment för att göra en uppfriskande lågt kalori lunch. Låg kalori salladsdressing, samt fullkorn kex, kan serveras vid sidan om. Eftersom denna typ av lågt kalori lunch har ingen mejerikälla ingår, antingen ett glas lättmjölk eller en behållare av fettfri yoghurt kunde läggas.

Tjock, grekisk stil, fettfri naturell yoghurt kan göra en bra majonnäs substitut sväng burk, eller kokt överblivna, fisk till ett lågt kaloriinnehåll, näringsrik smörgåsfyllning. Det ska ätas direkt efter att spridas på bröd men eller smörgås kan bli för blöt för att vara tilltalande. Yoghurt kan också läggas till hackade hårdkokta ägg för en annan typ av lågt kalorismörgåsfyllning. Konserverad frukt som är vatten förpackas eller i sin egen saft, snarare än i en söt sirap, kan göra en god dessert att åtfölja lågkalori luncher.

 • En kalorifattig lunch kan innefatta en skiva vetebröd.
 • Yoghurt kan vara en bra lågt kalorikälla mejeri i en lunch.
 • Fettfria salsor kan lägga värme och djup till rätter med mycket få kalorier.
 • Ett hårdkokt ägg är en bra kalorifattig lunch.
 • Uppsamlare din egen lunch hemma istället för att äta ute är ett bra sätt att både spara pengar och kalorier.
 • Låg fetthalt kyckling kan användas för att göra lågt kalorikycklingsoppa.
 • Om gjord med lågt kalori ingredienser, kan burritos vara en välsmakande, låg cal lunch.
 • Jordgubbar är en kalorifattig frukt.
 • Vatten på flaska kan vara del av en låg kalori lunch.
 • Smörgåsar med magert kött och massor av grönsaker är en fyllning, hälsosam lunch alternativ.
 • Grönsaker med en bit kyckling kan vara ett lågt kaloriinnehåll, men fyllning, lunch.