Vilka är de olika typerna av Washroom Tillbehör?

August 26

Lägga tvättrum tillbehör är ett enkelt sätt att lägga stil till en av de mest använda rummen i hemmet. Många butiker erbjuder nu tema tvättrum dekor för att dekorera med en samordnande och komplett stil. En toalett kan ha en mängd produkter för att hjälpa till att organisera och departmentalize olika objekt. De flesta tvättrum kommer att ha en handdukshållare, tvålhållare, automater, allmännyttiga hyllor, en toalettborste hållare och en toalettpappershållare.

De flesta tvättrum kommer vanligtvis förses med flera olika hållare för att rymma den mängd av handdukar. Handdukshållare kan hittas i en mängd olika stilar och utföranden, och kan vara antingen fristående eller väggmonterad. För badlakan, är det mest populära formatet en väggmonterad bar innehavaren eller en krokdesign placerad nära dusch eller badkar för enkel åtkomst. Hand och fingertoppshanddukshållare kommer oftast i en ring design och är antingen monterade eller placeras nära diskhon.

Tvål hållare och automater är integrerad i att hålla rengöring och återfuktande produkter på ett säkert ställe. De flesta tvålhållare består av akryl, plast, eller en typ av trä och är placerade bredvid diskhon. En dispenser används vanligtvis för flytande handtvål eller fuktande lotion, eftersom det enkelt kan innehålla och dispensera flytande produkter. Både tvål innehavare och automater kan fungera som en dekorativ mitt till bänkskiva och handfat område. Dessa toalett tillbehör är naivt i funktioner, men är hygieniska och bekvämt.

Utility hyllor och skåp medicin är tvättrum tillbehör som kan användas för att hålla saker snyggt och välorganiserat. Väggmonterade allmännyttiga hyllor och skåp kommer färdiga och är oftast lätt installeras med några skruvar eller en spik hamras in i väggen, och komma med olika organisatoriska funktioner i en rad olika färger, texturer och finish. Andra hyllor är fristående och kan placeras längs väggarna eller något är även gjort för att omge baksidan av din toalett. Dessa typer av toaletttillbehör tillåter husägare att spela upp färgschema i rummet, samt bidra till att underlätta en organiserad tvätta området.

För enklare åtkomst till städtillbehör, är en toalettborste hållare ett tillbehör som också kan samordna med tvättrum dekor. Denna typ av hållare hjälper till att hålla saker i badrummet rent, snyggt och hygieniskt. Toaletten borsthållare har vanligtvis en konkav behållare som kommer med en toalettborste som passar väl in i botten. De flesta människor helt enkelt stoppa dem bredvid sina toaletter som en extra accent pjäs.

En sista touch för tvättrummet kan vara toalettpappershållare. Den oftast hittat formatet är en väggmonterad konstruktion installeras nära toaletten. Det finns också fristående stilar för innehavare toalettpapper som kan placeras fritt runt tvättrummet för att förbättra den totala inredningen. Dessutom finns det också innehavare som används för att lagra extra rullar toalettpapper, vilket kan vara mycket fördelaktigt för större familjer eller för affärs tvättrum.

  • Tvättrum har typiskt handtvål.
  • Toalettpapper är en vanlig toalett tillbehör.