Hur väljer jag det bästa Steam Dryer?

December 8

Att välja en ångtork kan bero på vilken typ av funktioner som önskas. Till exempel kan en del människor föredrar en av många modeller som inkluderar möjlighet till extra tumlande tid för att förhindra skrynkliga tvätten. Dessutom måste vissa modeller vara ansluten till en vattenledning för ånga, medan andra har en tank som kan fyllas efter behov. Många märken erbjuder också en tvättstuga uppfriskande alternativ. Energieffektivitet, säkerhetsfunktioner, kapacitet, kostnad och eventuella färgval bör också övervägas när du gör ett köp.

En ångtorktumlare är utformad för att inte bara torr tvätt, men också minska skrynkling. En rynka minskande funktionen gör tvätten fortsätta att tumla i torktumlaren efter torkningscykeln är klar. Denna extra tid varierar beroende på tillverkaren, vanligtvis från två till tre timmar. Detta ingår eftersom tvätten kvar sitter i en tork är benägna att rynkor. Därför kan det ytterligare tumlande funktionen tillåter användaren mer tid att ta bort objekt innan veck som anges i.

Generellt är två olika typer av vattensystem som används i ångtorktumlare. Vissa modeller kräver en anslutning till vatten via VVS. Övriga enheter har spillvattentank att ägaren måste fylla manuellt vid behov. Valet för en tank kan vara viktigt för alla som inte har en lättillgänglig vattenanslutning. I andra fall kan det vara mer praktiskt att ha en vattentillförsel som inte behöver övervakas.

Uppfriskande lätt begagnade kläder, eller helt enkelt ta bort rynkor från redan torra varor, är en annan positiv aspekt på många ångtorktumlare. En torktumlare med en kort cykel av ljus ånga och tumling bör ge denna möjlighet. Köpare bör kontrollera tillgängliga cykler på varje modell som övervägs för att hitta det bästa valet för deras behov. Dessutom är vissa märken erbjuder ett inre torkställning eller hängare för objekt som kan skadas av trumling.

Energiinformationseffektiviteten bör vara tillgänglig för köpare att granska innan man köper. Studera detta och välja ett effektivt ångtork kan resultera i verktyget kostnadsbesparingar. Vissa modeller har indikatorer som kan varna för en Träskon i avgaskanalen. Denna funktion kan minska risken för en brand som kunde börja om kanalsystemet blir blockerad.

Kapaciteten kan också vara en viktig faktor vid val av en ny torktumlare. Torkar är normalt tillgängliga 6,7-8,0 kubikfot (0,190-0,227 kubikmeter). Stora familjer kan dra nytta av större kapacitet heter. Färg alternativ inkluderar ofta vitt, silver, platina, champagne, grön, blå eller röd. Ytterligare överväganden i att välja en ångtork kan inbegripa priset, typ av garanti, och tillgången till kundservice.

  • Två typer av ångtorktumlare är vanliga, en som är ansluten till en vattenledning och en som har sin egen vattentank.
  • Ångtorktumlare kan uppdatera lätt slitna kläder och ta bort rynkor.