Vad är USA: s jordbruk?

October 9

Den USA: s jordbruksminister är chefen för USA: s jordbruksdepartement (USDA), den myndighet som behandlar amerikanska livsmedelspolitik. Förutom att fastställa och genomdriva en politik som syftar till att skydda säkerheten och tryggheten för amerikansk mat, USDA hjälper också till att hantera naturresurser, erbjuder pedagogiska uppsökande program för jordbrukare och trädgårdsmästare, och hanterar livsmedels Stamp Program.

Denna chef för denna byrå har haft en kabinett-nivå befattning sedan 1889, när jordbrukslobbyn framgångsrikt drivit ett lagförslag genom kongressen, som främjade USA: s jordbruks till presidentens kabinett. Som med andra Cabinet tjänstemän, är USA: s jordbruks utses av presidenten, men han eller hon är föremål för utfrågningar, liksom de statssekreterare som bistår USA: s jordbruk. Av tradition är det USA: s jordbruks oftast ersättas inom de första månaderna en ny president administration.

Som medlem av presidentens kabinett, är USA: s jordbruks ansvarig för att hålla ordföranden informerad om nya frågor i amerikanska jordbruket, och för att göra politiska rekommendationer till presidenten. Vid Cabinet möten och genomgångar, måste sekreteraren kunna koncist och tydligt beskriva vad som händer i ministeriet för jordbruk, allt från att förfina normerna för ekologisk certifiering till signering om föreslagna timmer skörd planer som lämnats in av USA Forest Service, en gren av USDA.

USDA övervakar livsmedelssäkerhet och inspektioner, experimentella odlingsprojekt, stockyards, inspektioner av utländska jordbruksprodukter, näring forskning, ett nationellt bibliotek av jordbruksrelaterade material, och pågående studier som är utformade för att förbättra effektiviteten i amerikanska jordbruket. USDA: s omfattande arbetsuppgifter speglar Amerikas mycket agrarhistoria, och det faktum att jordbruket fortfarande är en viktig inkomstkälla i många regioner i USA, även om de traditionella små gårdar har till stor del ersatts av industriell verksamhet. Livsmedelssäkerhet är också kritisk till välbefinnande i USA, eftersom en nation inte kan blomstra utan tillräckliga livsmedel.

I presidentens tronföljden, är USA: s jordbruks nionde, vilket gör det osannolikt att en jordbruksministern någonsin kommer att behöva ta på sig ordförandeskapet. Sekreterarna tenderar att komma från jordbruk tunga stater som Iowa, Missouri, Kalifornien, Kansas, Nebraska, och Idaho, och deras erfarenhet i den amerikanska jordbruksindustrin varierar avsevärt. Som med andra kabinett positioner, USA: s jordbruks tenderar att vara någon som stöder de politiska målen och syftar på ordförande som Henry Wallace, en progressiv reformator som arbetade under president Franklin D. Roosevelt att hjälpa den amerikanska ekonomin återhämta sig i kölvattnet av den stora depressionen.

  • USA: s jordbruks godkänner timmer skörd planer för US Forest Service.
  • Det amerikanska Department of Agriculture övervakar utvecklingen av nya stammar av majs, vete, ris och andra växter.