Öka kvaliteten på Billigare Hund och kattmat

June 1

Att ha ett husdjur kan definitivt vara dyrt och det finns en hel del saker som du behöver för att köpa och ta hand om som ett sällskapsdjur ägare. Ofta när finanserna är snäva, är det inte ovanligt att gå för de mindre dyra artiklar, köpa generiska varumärken istället för de riktiga. Denna satsning på sparsamhet kan sträcka sig förbi dina receptfria läkemedel, förbi dina matvaror, och in den typ av sällskapsdjur mat du köper för din hund eller katt. Ibland är dock den faktiska kvaliteten på de billigare alternativen inte alls lika bra som kvaliteten på de faktiska varumärken. Den lägre kvaliteten på de generiska sällskapsdjur märken kan inte producera sådana stellar resultat, och ditt husdjur kan ha en tuffare tid Downing chow. Här är ett snabbt och enkelt sätt att höja kvaliteten på billigare hund och kattmat!

När du äter eller laga mat, har du alltid matrester, och så många gånger du förmodligen aldrig äter alla dina matrester. Och det är förståe-resterna fungerar ibland sin väg mot baksidan av kylskåpet, de växer mögel, eller de bara inte mikrovågsugn alltför väl. Tja, är ett sätt att höja kvaliteten på billigare foder till sällskapsdjur för att krydda upp det lite. Låt inte dessa matrester gå till spillo, allt du behöver göra är att lägga till några av dina matrester till ditt husdjur mat. Varje form av kött eller grönsaker kommer definitivt lägga till lite behövs smak till ditt husdjur mat, och de kommer att vara mycket mer benägna att äta sin mat.

Du vill inte ge dem för många matrester eftersom du inte vill att ditt husdjur livnärde sig på bordet mat-det är definitivt inte det bästa för dem. Men om du blandar i resterna med själva maten, kommer ditt husdjur att tvingas äta foder till sällskapsdjur för att komma åt god mat, vilket nå ditt mål! Om du inte vill ge ditt husdjur tabellen livsmedel av någon kung, det finns sätt att ändå lägga smak till ditt husdjur mat. Du kan bara lägga överblivna juicer från kött och middagar till maten; det sättet, kan ditt husdjur har en fin smak och hälsosam mat.

Så, medan ekonomin kan vara tight och du måste köpa de billigare, generiska märken av hundmat, det finns sätt att göra maten mer smakfulla för ditt husdjur. Bara genom att utnyttja dina matrester som du förmodligen aldrig kommer att äta på egen hand, kan du ge ditt husdjur mat smak och sedan ditt husdjur kommer att gynnas av hälsosam mat!