För seniorer: Öppna ett Game Center-konto för iPad

July 7

The Game Center app på iPad 2 är din one-stop gaming destination. För att använda Game Center på iPad, måste du skapa ett gratis konto. Game Center erbjuder en plats där du kan lägga dina spel vänner, spåra dina poäng, och handla spel i App Store.

IPad är super för att spela spel, med sin ljusa skärm, stor ljudanläggning, och förmåga att rotera skärmen när du spelar och spåra dina rörelser. Du kan också använda den förinstallerade Game Center app för att hjälpa dig hitta spel, lägga till vänner att spela mot, och spåra poäng.

Naturligtvis kan du också ladda ner spel från App Store och spela upp dem på din iPad utan att behöva använda Game Center.

 1. Från startsidan trycker du på ikonen Game Center.

  Om du aldrig har använt Game Center, du tillfrågad om att tillåta push-meddelanden. Om du vill ta emot dessa meddelanden förvarna dig om att dina vänner vill spela ett spel med dig, knacka på OK.
 2. Tryck på Skapa nytt konto.

  För seniorer: Öppna ett Game Center-konto för iPad

  Dialogrutan Ny Account ruta visas.

 3. Om rätt land inte finns i dialogrutan Nytt konto trycker i fältet Plats och välja en annan plats.

  Om rätt plats redan visar trycker du på Nästa för att bekräfta det.
 4. Peka månad, dag och år fälten och ange ditt födelsedatum, och tryck sedan på Nästa.

  The Game Center Dialogrutan Villkor ruta.
 5. Svep för att rulla nedåt (och läsa) villkoren, och sedan på Agree om du vill fortsätta att skapa ditt konto.

  En bekräftelsedialog visas; kranen Överens gång att acceptera på riktigt!
 6. Knacka varje fält eller knappen Nästa ovanför tangentbordet på skärmen och ange ditt namn, e-postadress och lösenord. Lägg en fråga och svaret, om du glömmer ditt lösenord.

  Använd e-postadress kopplad till ditt Apple-ID. Se också till att bläddra till botten av den här dialogrutan och väljer att stänga av e-postprenumeration anmälan om du inte vill ha Game Center skicka meddelanden.
 7. Tryck på Nästa för att gå vidare.

  Den Skapa profil dialogrutan visas.

  Du kan ändra kontoinställningar från Game Center startsidan. Tryck på ditt kontonamn och sedan Visa konto, göra ändringar i inställningarna, och tryck sedan på Klar.

 8. På Smeknamn fältet anger din "handtag" för att vara känd av när du spelar spel.

  För seniorer: Öppna ett Game Center-konto för iPad
 9. Om du inte vill att andra spelare ska kunna bjuda in dig att spela spel när Game Center är öppet trycker du på Tillåt Spel uppmanar On / Off reglage för att stänga av funktionen.
 10. Om du inte vill att andra spelare ska kunna skicka e-post, stänga av Find Me By E On / Off reglage.

  Om du lämnar den här funktionen på, se till att rulla ner och kontrollera e-postadressen som du vill att andra ska kunna använda.
 11. Tryck på Klar när du är klar med inställningarna.

  Du återvände till Game Center startskärmen redan är inloggad på ditt konto med information som visas om vänner, spel och prestationer (alla på noll initialt.)

När du skapar ett konto och en profil, när du går till Game Center, du loggar in genom att ange din e-postadress och lösenord och sedan knacka Logga in.