Vad är flygvapnet Junior ROTC?

November 7

Flygvapnet Junior Reservofficers Training Corps (ROTC) är ett program som i allmänhet sker i gymnasiet och ibland campus med målet att utbilda och vidareutbilda studenter i praxis i Förenta staterna flygvapen. Studenter är i allmänhet krävs för att lära faktiska militära borrar, bära uniformer, och flytta upp leden. De får också lära sig fakta om flygvapnet, inklusive officer ranking och insignier betydelser, hur det kom igång, och olika karriärvägar man kan ta genom att gå med i militären.

I många skolor är flygvapnet Junior ROTC ett alternativ kan eleverna välja istället för konventionella fysiska gympa. De flesta gånger, kommer en eller flera dagar i veckan ägnas åt att göra fysisk träning, vilket inkluderar att köra på ett spår, sit-ups, och push-ups. En eller flera dagar kan också spend göra borrar och marscher vilka är samma som de som utförs i den verkliga flygvapnet.

Bortsett från de fysiska aspekterna, flygvapnet Junior ROTC utbildar också studenter om flygvapnet, inklusive hur man kan gå in och hur man arbetar sig upp i graderna. Lektioner kan också läras på historien om flygvapnet, tidiga flygplan, krig där flygvapnet spelat en viktig roll, och berömda rekryter. Ytterligare lärdomar kan ges om USA i allmänhet, samt vilka nationella symboler och ritualer betyder.

Studenter som går med i flygvapnet Junior ROTC krävs vanligtvis att bära uniformer som ser ut som riktiga flygofficer uniformer, spara för insignier. Detta inkluderar i allmänhet en ljusblå skjorta med långa ärmar, ljusblå skjorta med korta ärmar, marinblå byxor eller kjol, hatt, kavaj, bälte, svarta strumpor och svarta skor. De kan graderas på att bära varje objekt korrekt, eftersom det finns specifika sätt på vilket varje objekt ska bäras. Till exempel bör spännet på bältet anpassas med dragkedja av byxorna och knappar i kavaj. Insignia, eller identifiera band eller fläckar som ges som belöning för olika prestationer, måste bäras på den främre vänstra sidan av kavaj, och är inriktade på olika sätt för män och kvinnor.

Ytterligare möjligheter kan vara tillgängliga för studenterna i Air Force Junior ROTC, såsom stipendieprogram, borra lagtävlingar och utmärkelser. Studenter är ofta tilldelats Emblem för att utföra vissa uppgifter väl, och kanske kan flytta upp i ledet bland sina klasskamrater. Gruppledarna kan väljas för att leda i övningar och marscher. Ibland kan särskilda aktiviteter som parader också vara tillgängliga för deltagande.

I de flesta fall är de flygvapen Junior ROTC klasser undervisas av militär personal, främst de med högre rang. De kan utses av flygvapnet; men i vissa fall kan de vara pensionerade officerare beroende på skola och plats. Studenter är skyldiga att behandla dem med deras rang och efternamn och är skyldiga att stå och hyllar när en överlägsen officer går in i ett rum.

  • ROTC kan ge blivande rekryter och idén om militära livet.