Hur blir jag en Census Taker?

October 25

Vart tionde år, tar USA: s regering en nationell inventering av sina medborgare. Som ett resultat kommer bokstavligen hundratusentals individer hyras för att hjälpa till att sammanställa data. Nästan vem som helst kan bli en folkräkning taker, så länge han uppfyller några enkla krav, passerar ett test, har transporter, och kan arbeta 10 till 20 timmar per vecka. För många, möjlighet att bli en folkräkning tagaren ger en bra källa till kortsiktiga intäkter.

För att bli en folkräkning tagaren du måste vara en amerikansk medborgare, och kunna läsa, skriva och tala engelska. Du måste vara 18 år gammal, har ett personnummer och driverâ € s licens, och passera både en säkerhetsprövning och grundläggande färdigheter test. Om du uppfyller dessa kriterier och är anlitade, kommer du att få fyra dagars betald utbildning. Efter detta kommer du att bli en folkräkning tagaren i antingen ett hus till hus, datainsamling kapacitet eller kanske till och med en arbetsledande ställning.

Om du har en heltidsarbete, kan du fortfarande att kunna bli en folkräkningsarbetare. Studenter, pensionärer, de som är utan anställning, eller människor som har heltidsarbete, men vill göra lite extra pengar söker ofta positionen. Det bästa sättet att ansöka om att bli en folkräkningsarbetare är att besöka webbplatsen för US Census Bureau. Där hittar du avgiftsfria arbetsnummer, nummer för ditt lokala folkräkningen kontor, och information om lediga arbeten i ditt område.

US Census Bureau ställer nästan alltid folkräkning arbetare i de samhällen där de bor. Betala för jobbet varierar från geografiska kriterier. Inte alla som ansöker om att bli en folkräkning taker kommer att erbjudas ett jobb, eftersom det i allmänhet är fler sökande än det finns lediga tjänster. Att vara tvåspråkig kommer att förbättra dina chanser, särskilt om du är flytande spanska. Ibland, om ett visst språk skicklighet krävs, är icke-medborgare med juridiskt arbete visum anställts som folkräkningsarbetare.

Andra än USA länder använder också en folkräkning för att samla in information om medborgarna. Vissa länder, som Australien och Kanada, genomföra en folkräkning vart femte år. De flesta andra länder antingen hålla en folkräkning vart tionde år eller har inget bestämt mönster. Antalet frågor som ställs av medborgarna kan vara omfattande, eller kan bestå av något annat än en rösträkning. Åren där olika länder håller sin folkräkning varierar kraftigt, liksom förekomsten av eventuella arbetstillfällen.