Vad är det Daniel snabbt?

November 20

Den Daniel snabb är en andlig snabb baserad på livet av en profet vid namn Daniel från Bibeln. I kapitel ett och tio av Daniels bok, partakes han i fastan för att visa sin tro på och träldom till Gud. I det första kapitlet, Daniel åt bara grönsaker, frukt och vatten under fastan. Den tionde kapitlet rapporterar att Daniel gjorde ett snabbt och gick 21 dagar utan att äta kött, bröd, eller dyrbara livsmedel. Forskare tror att dyrbara betyder söt, därför eliminera eventuella sötningsmedel, såsom socker, från Daniels kost.

Under Daniel snabbt, är en person som får äta alla typer av frukt, grönsaker, fullkorn, nötter, frön och baljväxter. Dessutom, är han eller hon får använda kryddor, örter och oljor, såsom raps, oliv, eller vegetabilisk olja. Livsmedel som är förbjudna är kött, andra djurprodukter, mejeriprodukter, sötningsmedel - både artificiella och naturliga - syrade bröd, bearbetade eller förädlade livsmedel, friterad mat, fasta ämnen fett, och någon annan än vatten dryck.

Den Daniel syftar snabbt på att påverka tre olika aspekter av det mänskliga jaget: anden, kroppen och själen. Enligt den kristna tron, är anden vad välkomnar den Helige Ande i en troendes kropp, därför att sprit makt att kontrollera kroppen och själen. En Daniel snabbt påverkar kroppen genom att ge en helt naturlig kost som hjälper befria kroppen från gifter, samt missbruk av koffein eller socker. Själen påverkas av snabbt eftersom det är där ens känslor och impulser ljuga. Dessutom, för att de snabba tester en förmåga att reagera på cravings för livsmedel eller känslomässiga impulser som kan hindra genomförandet av den 21-dagars fasta.

Till skillnad från andra vanliga religiösa fastan, Daniel snabbt inte begränsar när eller hur mycket deltagarna kan äta. Det möjliggör också undantag från fastan. Detta är fallet, dock först efter det att deltagaren ber den helige Ande för vägledning i frågan.

Liksom någon diet eller snabbt, snabbt Daniel har varit kända för att ge biverkningar i sina deltagare. Detta beror på den totala förändringen i matvanor. De vanligaste biverkningarna är trötthet, huvudvärk, benkramper, och allmänna fysiska obehag.

Det finns också fördelar med detta snabbt. De flesta deltagarna rapporterar viktminskning på grund av bristen på sötningsmedel, kött och fet mat. Övriga deltagare har rapporterat att Daniel snabbt har hjälpt sin diabetes, artrit, och även cancer.

  • Vissa personer får kramp i benen på Daniel snabbt.