Vilka är de olika användningsområden för Slate Paving?

January 14

Det finns många olika användningsområden för skiffer stenbeläggningen. Skiffer är ett slitstarkt och färgstark material som kan förbättra utseendet på utomhus funktioner såsom uteplatser, gångvägar och garageuppfarter. Skifferbeläggningar kan också utnyttjas för att konstruera gränser, låga väggar och trädgård bänkar. Detta material kan vara användbara i utformningen av steg, fontäner och vattenfall samt. Slate beläggnings marker kan också göra färgglada mönster i kombination med andra natursten beläggningsmaterial.

Slate beläggning ger vanligen en slitstark, slät yta för uteplatser. Denna beläggning kan läggas i en kombination av två eller flera färger som blått, svart, rött eller grönt. Slate kan installeras i en sand bas eller med murbruk för en mer permanent yta. Grov texturerad skiffer ibland utnyttjas utomhus för en halkfri yta. Speciella tätningsmedel finns för att skydda natursten avslut från solljus, vatten och spill.

Gångvägar och trädgård stigar är ett annat alternativ för skiffer stenläggning. De naturliga färgerna av detta material smälter enkelt med det omgivande landskapet för en subtil utseende. Oregelbundet formade beläggning kan också användas för att skapa en rustik väg genom en trädgård eller skogsområde. Detta material kan användas för språngbrädor till en friggebod, pool, eller uthus. Slate gör oftast ett bra beläggningsmaterialet för uppfarter när de installeras med murbruk.

Slate stenbeläggningen gör en attraktiv ram runt uppfarter och trädgård områden. En skiffer gränsen kan läggas plant eller höjas något för extra dimension. Denna typ av beläggningsmaterial kan staplas vertikalt för att skapa en ram runt träd och buskar. Tunna skiffer gatstenar kan installeras på deras sidor kring blomster att inhibera ogrästillväxt. Denna installationsmetod är också användbart för att förhindra gräs intrång längs uppfarter och trottoarer.

Low väggar runt uteplatser och utomhusmatlagnings gropar kan också konstrueras med användning av skiffer gatstenar. Den skiffer materialet kan staplas tillsammans upp till 3 meter (91 cm) högt använder murbruk. En trädgård eller uteplats bänk kan också göras med skiffer betongplattor. I sluttande områden, kan skiffer utnyttjas för steg eller trappor som leder till en dörr, trädgård eller uteplats. Slate asfaltläggare kan placeras vertikalt vid sidan av de åtgärder för att bilda en stödmur.

Slate beläggningsmaterial används ibland för att skapa en färgglad trädgård fontän. De är också bra för att bygga naturliga och konstgjorda vattenfall. Tillämpa en sealer till skiffer bidrar till att förhindra erosion när det används i denna typ av struktur. Slate marker ingår ofta i en uteplats eller gångväg designen för att lägga till en touch av färg till annan natursten. Dessa marker kan också användas som en färgstark ram runt uppfarter och trottoarer.

  • En bit av skiffer.
  • En skiffer kakel.
  • Slate har ett brett utbud av naturligt förekommande färger och dess grova struktur förhindrar halka.