Hur väljer jag det bästa Fodralklänning?

December 12

För att välja den bästa skidan klänning, hitta rätt passform och material och plocka en klänning med tillräckligt med utrymme i kjolen för att rymma din steglängd. Passningen av klänningen är särskilt viktigt eftersom det definierar denna typ av klädsel. Material spelar en roll för hur väl klänningen passar. En slits eller veck i kjolen på klänningen kan betyda skillnaden mellan bekvämt gå runt och oförmågan att klättra trappor. Dessutom finns det oftast en klänning som finns inom alla prisklasser, så satt en budget och gå därifrån.

En del av att välja den bästa slida klänning är att förstå passform. En slida klänning som rynkor på din höfter är för hård och bör handlas för en större storlek. Dessutom har de flesta klänningar zip i ryggen, men detta blixtlås placering är suboptimal. En klänning som dragkedjor på sidan kan ge en tajtare passform runt midjan.

Tyget på en klänning är också viktigt att hitta den perfekta passformen. Tunna tyger tenderar att hålla fast vid magen av människor som har märk magar, uppmärksamma detta område av kroppen. Något tunga men ändå stretchmaterial som ull och linne är bäst för full figured människor. Om du har ett timglas figur med en definierad midja, tyngre tyger som tweed och brokad brukar inte forma till din figur tillräckligt väl för att behålla den definitionen. I det här fallet, prova tunna ull, bomull eller syntetmaterial.

Oavsett tyget eller passning av klänningen, välj en slida klänning med en skåra eller veck i ryggen. Slits och veck är inte bara estetiskt tilltalande, men de tillåter mer utrymme att promenera. Botten av en slida klänning är en av de smalaste ställena, om inte den smalaste, vilket kan göra promenader svårt. Det finns undantag från denna regel; exempelvis hög mode slida klänningar eller klänningar inte nära anpassade till benen ibland inte har eller behöver slitsar eller veck.

Slutligen, välj en slida klänning inom din budget. Du kanske vill ställa en budget innan du börjar att handla för klänningen. Precis som alla andra klänning, slida klänningar har ett brett sortiment av kvalitet och pris. Vissa är mycket prisvärd, medan andra är dyra, men priset är inte alltid en indikator på slida klänning kvalitet. Kom ihåg att du kan handla online, i tegel och murbruk butiker, eller båda efter de bästa erbjudandena.

  • En del av att hitta den bästa slida klänning är att förstå hur det ska passa.