Hur väljer jag det bästa billiga Aftershave?

May 24

Många män använder rakvatten efter deras dagliga rakning. Användningsfrekvensen innebär att utbudet är slut snabbt, och det kan bli dyrt att hålla ersätta den. Det finns massor av dyra rakvatten på marknaden, men billigare alternativ är tillgängliga för män som är på en stramare budget. När du väljer en billigare rakvatten, ta hänsyn till vad dofter vädjar till er, hur din hud kan reagera på de ingredienser och hur mycket du är villig att spendera.

Ett av de enklaste sätten att välja den bästa billiga aftershave är genom att använda ditt luktsinne. Rakvatten kommer i en mängd olika dofter, från woodsy till kryddig. En sniff test med olika dofter kommer att eliminera några av de val från listan.

Donâ € t vara rädd för att prova en billig aftershave för ett par dagar. Hur det luktar i flaskan kanske inte hur det kommer att lukta efter att den blandar sig med din kropp kemi. Om det finns en designer aftershave som du gillar, det är mycket möjligt en imitation redan har gjorts av ett annat företag. Imitation varumärken luktar liknar designer märke men är ett billigare rakvatten.

För att begränsa urvalet ännu mer, ta en titt på de ingredienser som anges på varje produkt. Vissa rakvatten har alkohol eller citrat ingår i formeln. Dessa ingredienser brukar läggs till som en antiseptisk att förhindra hack som har skapats genom att raka från att bli smittade.

Dessa tillsatser kan brinna när den tillämpas, och upprepad användning kan torka ut huden, vilket kan vara optimal för män som har en oljig hy. Män som har känslig hud, bör dock undvika billig aftershave som är spetsad med astringents och hålla till fuktande aftershave. De flesta rakvatten som erbjuds som en lotion är fuktbaserade.

Efter att minska urvalet genom doft och ingredienser, använd kostnaden för att hjälpa dig att göra ett slutgiltigt beslut. Allt som kostar mer än din angivna budget omedelbart kan elimineras som ett alternativ. Samtliga av de andra kan övervägas.

För att välja mellan de kvarvarande märken av billiga rakvatten, jämföra priser och det per-enhetskostnaden. Ett varumärke kan tyckas vara billigare än en annan, men kan kosta mer för samma summa, så att du verkligen kommer att spara genom att köpa en som kostar lite mer. Tänk också på att det billigaste aftershave inte kan vara det bästa alternativet.

Ibland kommer att köpa den billiga aftershave som är närmast taket på din budget bli bättre köp. Det mest pengar som du är villig att spendera kan få dig lite bättre kvalitet. Högkvalitativa rakvatten har dofter som är starkare och håller längre, så det tar mindre aftershave för att uppnå den nivå av doft som du önskar.

  • Provtagning olika billiga rakvatten för ett par dagar kan hjälpa begränsa de val.
  • Välj en aftershave som luktar acceptabelt.
  • Rakvatten kommer i en mängd olika dofter, från woodsy till kryddig.