Vilken typ av Finch Gör det bästa Pet?

February 22

Om du är en älskare av fåglar och funderar på att köpa en som husdjur, kanske du undrar vilken typ av fågel är bäst för dig. En Zebra fink är en liten, färgglad fågel och är lätt att ta hand om. En Zebra fink skulle vara en perfekt husdjur för en ny ägare.

Zebra finkar är mycket optimistiska och aktiva fåglar. De är mycket aktiva och i allmänhet inte göra högljudda kvittrar. Finkar inte lätt binda till människor och är i allmänhet mer för att titta än att hålla. De flesta fåglar kräver mycket uppmärksamhet från sina ägare. Men sebrafink inte och föredrar att vara i en bur med en eller flera andra finkar. För att hålla dina Zebra finkar glad, finns det några saker att tänka på.

  • Cage. Buren du hus dina finkar i är en mycket viktig del av att hålla dina finkar glada och friska. Zebra finkar är flighty fåglar och behöver så mycket utrymme som möjligt för flygning inne i buren. Om du inte vet hur stor av en bur för att köpa, köpa den största storlek du kan.
  • Placement. Finkar inte kräver mycket mänsklig interaktion, så en lugn plats i huset skulle vara den bästa platsen för att hålla dina fåglar. Dina finkar kommer att mindre stressade av att ha tyst. Var försiktig så att inte placera dem i direkt solljus eller i en dragig del av huset.
  • Nutrition. En balanserad kost är nödvändig för Zebra finkar. Leverera dina husdjur med en mängd olika fröblandning. Men lita inte på utsäde som enda del av dina finkar "kost. Färska gröna och grönsaker är nödvändiga för dina finkar för att hålla dem friska. Frukt är också bra att mata dina finkar. Prova några olika sorters frukter och grönsaker för att ta reda på vad din fink tycker om att äta. Har aldrig mata en fågel avokado som den är giftig för dem.
  • Se upp för några av farorna med att hålla ditt husdjur friska. Om din fink inte rör sig runt mycket eller förblir uppblåst mycket, kan detta innebära att din fink är inte hälsosamt. Även fåglar älskar leksaker så se till att leverera din bur med många för dem att spela med. Det finns många olika typer av leksaker. Vissa leksaker är gjorda av trä medan andra är tillverkade av rep. Några fåglar älskar leksaker med snöre på dem. Dessa leksaker är bra att ha för din fågel, men se till att fågeln inte får strängarna tvinnade runt sin fot eller nacken.
  • Zebra finkar göra stor sällskapsdjur och allmänt lever någonstans från 5 till 15 år. Håll dem glada och friska, och du kommer att njuta av dessa underhållande varelser under en lång tid.