Vad är Chisel Markers?

February 14

Borr markörer är typer av markörer som kommer i en mängd olika färger och är avsedd att användas på många olika underlag. Namnet kommer från formen på markör tips, som oftast är vinklade för att ge olika bredder för användning medan du skriver eller ritar. Dessa markörer används ofta för att skriva på glas, speglar, eller vita brädor, men permanenta mejsel markörer kan också användas för att göra affischer, skriva på metall eller plast, och rita på tyg. Borr markörer används av ett antal olika yrkesmän och kan användas för konstnärliga verk samt.

Även kallad mejselspetsmarkörer, är mejselmarkörer som används i ett antal olika sätt, ofta beroende på typen av bläck eller pigment som finns i markören. Dessa markörer tar sitt namn från spetsens form används för att applicera pigment. Spetsarna är vanligtvis formade med en avsmalnande kant, något som liknar en mejsel, och är ofta vinklade såväl. Detta ger användaren ett antal bredder och linjetäthet som kan appliceras, baserat på hur markörerna hålls och förflyttas längs en yta.

Mejsel markörer är ofta tillverkade med användning av ett antal olika typer av pigment, så att de kan användas i ett brett spektrum av applikationer. Torr radera markörer, även kallade vita ombord markörer, görs ofta med en mejsel spets. Detta gör att de kan användas i så många olika applikationer som möjligt, från att bara skriva instruktioner eller lektioner på en whiteboardtavla till ritning subtila och komplexa bilder med en mängd olika färger och linjebredder. Borr markörer därför ofta i styrelserum och klassrum för användning med skrivtavlor.

Vissa mejsel markörer kan också användas för mer nytto och praktiska syften. Permanenta markörer kan göras med mejsel tips, ofta ger kraftigare tips som inte böjer eller nötas genom användning. Dessa typer av markörer kan användas för att skapa skyltar och affischer eller för att markera rutor för förpackning, flytta, eller lagring.

Eftersom mejsel markörer är ofta permanenta, de också fungera bra för olika konstnärliga strävanden. Dessa markörer kan normalt rita på ett brett spektrum av ytor, från glas och plast till metall och tyg, vilket gör dem idealiska för konstnärer som arbetar i en rad olika medier. Sådana markörer används ofta för att göra linjer eller märken där olika material kommer att skäras, sammanfogade eller på annat sätt förändras, i vilket fall färgen av markören är inte viktigt och kan även blekna med tiden.

  • Permanenta markörer kan göras med mejselspetsar.