Hur väljer jag det bästa Spannmål för barn?

July 27

När du väljer en spannmål för barn, är det viktigt att välja en spannmål som är välsmakande och tilltalande, samt närings. Även den mest välbalanserade spannmål för barnen inte kommer att vara fördelaktigt om ditt barn vägrar att äta den. Stormarknader erbjuder ibland gratisprover av spannmålsprodukter och detta är ett sätt att se om ditt barn kommer att gilla det. Också, inte luras av reklamtrick försäljningsargument eller TV-reklam. Köp en spannmål som har den rätta balansen av god smak, viktiga vitaminer och mineraler, och fiber.

Sockrade flingor kan locka många barn, men dessa är inte det bästa valet. Läs etiketterna noga och jämföra sockerhalten. Om spannmål är låg sockerhalt, det är en bra början. När du köper spannmål för barn och vuxna, leta efter de som görs med hela korn.

Ett sätt att tillgodose ditt barns söta tand utan överskottet raffinerat socker är att välja en spannmål för barn som har russin. Russin är naturligt söt och erbjuder hälso näring, såsom fibrer och vitaminer.

Om du köper spannmål för barn yngre än två, kommer du vill välja en befäst formel som lätt bryts ned. Småbarn och småbarn behöver också en spannmål som är berikad med järn för att hjälpa deras utveckling. Barn i alla åldrar kommer att gynnas av varma stråsäd, såsom havregryn eller grädde av vete. Även den färdiga att äta påsar som finns i olika smaker erbjuder den hälso godhet fullkorn och en anständig mängd fibrer.

Hela korn havre spannmål är naturligt låg sockerhalt, ansåg hjärtat friskt, och rekommenderas av dietister. Du kan också må bra om att ge dina barn här fullkorn havre spannmål som en in-mellan måltid mellanmål. De är ett bra alternativ till chips eller kex, både som är höga i natrium och fett.

Enligt näringsexperter, de flesta barn inte får tillräcklig fiber i sin kost. Om du letar efter en rejäl kall spannmål för barn som kommer att fylla ditt barn och hålla honom fokuserad på skolaktiviteter, prova strimlad vete. Den fiber i strimlad vete gör dem mer fyllning än de flesta krispiga ris spannmål. Om ditt barn vägrar att äta sockerfria strimlad vete, prova frostat strimlad vete spannmål istället.

  • Spannmål som innehåller vete kan ge extra näring för barn.
  • En hälsosam kall flingor med mjölk är en bra måltid för barnen.
  • Spannmål som är låg i socker kommer att vara det bästa valet för barn, även om de kommer sannolikt vill spannmål med massor av socker i den.
  • Havregryn är en stor spannmål för barn.