Vilka är de olika typerna av prefabricerade betongelement stödmurar?

June 2

Förtillverkade betongstödmurar används för en mängd olika bostäder och kommersiella tillämpningar. Ett brett utbud av tekniska jord behålla system ger hållbara lösningar för entreprenörer och villaägare. Prefabricerade betongelement och samverkande block kan användas för jordfäst och andra projekt. Prefabricerade produkter finns i mönster och stilar som ser ut som natursten och tegel.

Segmentell prefabricerade betongelement stödmurar är sammankopplade modulära block. De ger en solid vertikal vägg som behåller den laterala tryck som skapas av återfyllning jord. En bred variation av färger, strukturer och former kan installeras i en rak eller krökt konfiguration. Hörn och steg kan införlivas i designprocessen för en unik landskaps lösning. En till synes oändlig mängd speciella landskapselement kan byggas in i landskapsplanen.

Modular block används för betygsförändringar samt breddning användbara områden. Sitting väggar och utomhus mellanväggar kan resas för att ge trygghet och säkerhet. Segmentsystem kan installeras utan ett konkret sidfot möjliggör snabba metoder entreprenad till betygsförändringar och relaterade jord behålla projekt. Storlek varierar från små hand lade block för gör-det-själv husägare till stora tunga block för kommersiellt bruk.

Ett omfattande sortiment av beläggning och uteplats block finns tillgängliga för att komplettera de prefabricerade betongstödmurar. Matcha eller kontrasterande sten och tegel mönster skapar en total landskapsmiljö. Det estetiska värdet av prefabricerade produkter rivaler autentiska stenarbeten och tegel. Flexibilitet och kostnadseffektivitet gör prefabricerade betongelement ett utmärkt val för entreprenörer och villaägare. Autentiska letar mönster ger en hög slut utseende utan det höga slutpriset.

Stämplade betongelement skapa vackra prefabricerade betongelement stödmurar. Fundament och stålarmering typiskt krävs för installation av betongelement. Matchande integritet staket kan installeras för att skapa konsekvens i landskapet som resulterar i ett kontinuerligt flöde av samma textur och material. Stämplade betongelement kan behålla så mycket som åtta meter jord. Realistiska stenmönster reproduceras från verkliga sten inklusive fogar och varje detalj.

Kommersiell användning för prefabricerade betongprodukter är mycket varierade. Järnvägar och byggentreprenörer använder förtillverkade produkter för stödmurar, fristående murar och faner projekt. Förtillverkade produkter kan ses på motorvägar och broar som tillhandahåller strukturella och estetiska värde.

Förtillverkade betongstödmurar kan vara föremål för lokala byggnormer beroende på höjd och andra faktorer. Produkter och exempelprojekt bör att visas på en lokal sten försörjnings showroom. Bilder och teknisk information finns på nätet från nationella tillverkare.

  • Många jordfästsystem kan hjälpa entreprenörer och villaägare.