Vad är en flaska Garden?

August 14

Flask trädgårdar är dekorativa trädgårdar inneslutet i ett glas- eller plastbehållare, vanligtvis en klar flaska. En miniatyr ekosystem trädgård av denna typ är ett perfekt sätt att njuta av levande växter i ett livsrum som är små eller inte bidrar till att hålla krukväxter. En flaska trädgård kan utrustas med gröna växter, blommor, eller till och med grönsaker.

Flaska trädgårdsarbete är ett utmärkt sätt att introducera barnen till världen av levande växter. Föräldrar eller lärare kan hjälpa barnet välja växter för trädgården och stöd i församlingen. Kräver lite mer än en konsekvent ljuskälla och lite vatten, kan trädgården frodas i fristående värld av flaskan. Som växterna växer, är det möjligt att observera de förändringar och lära sig en hel del om den naturliga världen.

Montering en flaska trädgård är en relativt enkel uppgift. Tydliga flaskor med vid hals fungerar mycket bra, som den bredare öppning gör det mycket lättare att ordna delar av trädgården. Samlingar av små växter som kommer att frodas i det inre av flaskan är kombinerade med en liten mängd av kompost och grus. Om boytan är mörk, kommer en källa till artificiell belysning också krävas.

Börja med att skikta vad som kommer att flaskans botten trädgård med en liten mängd kompost. Detta skikt tjänar som ankare för rotsystemet i trädgården. Nästa, ordna växterna i komposten på något sätt som tilltalar ögat. Som en sista touch, placera ett tunt lager av grus över komposten och runt basen av plantorna. Gruset hjälper komposten att behålla vatten och förhindra trädgården från uttorkning.

Bara om någon typ av växter kan inkluderas i trädgården. Små groddar för träd kan odlas i trädgården, sedan senare bort för plantering. En flaska träd trädgård gjord med en 4:58 gallon glasbehållare kommer att ge en bra miljö under de första veckorna, vilket ger träden en bättre chans att slå rot och frodas gång planterade i fast mark.

Det finns flera flaskträdgårdsexempel som tenderar att vara populär. En konstruktion kräver användning av olika typer av kaktus i miniatyrlandskap. Blommande växter som växer låg på marken också kan skapa en effekt som är något liknande och engelska trädgården, bara i en mindre skala. Element såsom dekorativa stenar, drivved, eller torkade fjärilar kan också lägga till visuella intresse till platsen.

Innehållet i en flaska trädgård kan uppdateras med jämna mellanrum för att införliva färger och element som identifieras med den nuvarande säsongen. En trädgård kan dra nytta av höstfärger när sommaren är över, samt fyllas med ljusa blommar i våren. Omfattningen av designidéer begränsas endast av fantasin hos den enskilde att sätta i trädgården tillsammans.

  • Flask trädgårdar kan vara dekorerad med drivved och andra objekt stranden.