Vad är det Kettlebell Basics?

June 10

Kettlebell är en ganska liten, rund vikt med ett stort handtag fäst, och det kan användas i oneâ € s styrka-konditionering och utbildning rutin. Förståelse korrekt användning är sannolikt det första steget i kettlebell grunderna. Även en kettlebell kan användas i de flesta varje flyttning skulle normalt gör med en hantel, det finns vissa grundläggande drag som särskilt förknippas med kettlebell. Dessa inkluderar kettlebell swing, ren och tryck, och den turkiska få upp.

Man bör först bli bekväm med kettlebell grunderna i termer av det rätta sättet att hålla utrustningen. En kettle kan gripas i sitt handtag användning av en eller båda händerna. För vissa övningar kan man istället välja att hålla fast den rundade delen av kettlebell. Om man gör detta val, med båda händerna är en klok idé.

Många kettlebell grunderna involverar svängande eller vända kettlebell, så att hålla i handtaget kan vara säkrare metod i dessa fall. Man bör ta tag i handtaget med ett fast grepp, men se till att inte spänd eller låsa armmuskler eller handleden och armbågen lederna. Det kan orsaka stam eller överextension. Som handleden och armbågen ofta absorbera det mesta av vikten på kettlebell, bör man se till att inte vrida dessa fogar för mycket medan du håller föremålet.

När man har lärt sig en korrekt användning av en kettlebell, det finns flera övningar som är specifika för kettlebell grunderna. En kettlebell swing är förmodligen det bästa draget för nybörjare att behärska först. Man bör börja i en hukande ställning där gluteus ligger bakom fötterna medan den bakre hålls rak. Grasping kettlebell med båda armarna, startar utrustningen mellan benen och svängs med kraft framför kroppen, stannar när armarna är rakt ut framför. Gungan kan göras en arm i taget, för.

En annan drag gemensamt för kettlebell grunderna är ren och tryck, utförde en arm i taget. Även i en stående position, är kettlebell hålls på Arma € s längd och centrerad, som om att nå mot knäna, med handleden vände in mot kroppen. Utrustningen är ofta svängt försiktigt upp mot bröstet, med handleden inför nu utåt. Armen sträcker sig fram armbågen är i 90 graders vinkel, som om att utföra en axel press; då, gör individen just det, trycker på kettlebell ovanför huvudet innan han återvände till utgångsläget.

Den turkiska get up är kanske den mest intrikata och svåra flytten av alla kettlebell grunderna. Man bör överväga att be en tränare eller fitness expert för att gå honom genom varje steg. Det finns också olika gratis instruktionsfilmer och riktningar tillgängliga. Efter bemästra kettlebell grunderna, kan man öka vikten eller experimentera med nya, utmanande rörelser.