Vilka är de olika typerna av Cupcake glasyr tekniker?

May 15

Det finns två huvudsakliga muffin glasera tekniker. Ett är att använda en glasyr kniv för att sprida frosting över toppen av muffin. Det andra är att fylla en spritspåse med glasyr och att pressa frosting ut på cupcake. Även båda metoderna kommer effektivt täcka en cupcake i glasyr, med hjälp av en kniv är enklare och kräver mindre glasyr när du använder en spritspåse gör en bagare för att skapa snygga virvlar och dekorationer, till exempel blommor. Olika tekniker måste användas för att sätta glasyr inuti en cupcake.

Den enklaste av den cupcake glasera teknikerna är att sprida glasyr över toppen av en muffin. Även om det är ett specialiserat verktyg, känd som en glasyr kniv, som är utformad för denna uppgift, kan även användas en smörkniv. En glasyr kniv brukar föredra eftersom den har en bred, platt ände som kan sprida glasyr runt jämnt. Med användning av denna teknik, skopor en bagare någon glasyr in mot kniven, visar det sig på muffin och sedan sprider den frosting runt tills hela toppen av muffin är frostat.

Det är även möjligt att använda en spritspåse för frost muffins. Den glasyr måste placeras i en påse med en spets som pressar glasyr till önskad form. Medan någon påse kan användas, inklusive en enkel plastpåse, med hjälp av en riktig rörsystem Spetsen gör det frostade cupcake ser snyggare. Den glasyr kläms ut på toppen av cupcake, vanligen i form av en virvel, men någon form kan göras av glasyr och en mängd olika färger kan användas för att göra intrikata mönster.

Det finns också muffin glasera tekniker som tillåter en person att sätta glasyr in i mitten av en muffin. I de flesta fall är ett hål skärs från toppen av muffin till mitten. En spritspåse, glasera kniv eller sked kan sedan användas för att fylla i mitten av muffin med glasyr innan toppen är frostat, gömmer den skadade sektionen. Det är även möjligt att använda en tunn rörledning tips till injicera glasyr i mitten av en muffin, men vården måste tas inte fylla en cupcake med så mycket glasyr att den faller isär.

  • En frostad muffin.
  • Fondant glasyr kan användas för att dekorera muffins.