Vilka är de bästa tipsen för Förvaring Aubergine?

August 18

Förvaring aubergine med framgång kan göras i rumstemperatur, i kylskåp eller i frysen. Denna frukt är delikat, så några av de processer för lagring kan det vara tidskrävande. Den tid en aubergine håller sig fräsch, dock kan påverkas direkt av den typ av lagring som används.

En aubergine är tekniskt en frukt, även om många tror att det är en grönsak. Det är en medlem av Nights eller Solanaceae, familj. Denna frukt kommer i en mängd olika former och storlekar, och hudfärg av en aubergine beror oftast på vilken typ av aubergine och hur det odlades. Skins variera i färg och kan visas som vit, grön, gul, lila, eller till och med svart; ibland har ett fläckigt eller mångfärgat utseende, alltför. Insidan av frukten är grön när det är för tidigt och vitt när det är moget.

När du lagrar aubergine vid rumstemperatur, utanför kylskåp, frukten måste hållas helt. Det kommer att gå illa snabbt vid rumstemperatur om huden har skurits. Höll hela dock aubergine stannar fräsch i upp till tre dagar.

Använda ett kylskåp kan förlänga livslängden på denna frukt. Om den lämnas oklippt, kan aubergine förvaras i upp till fem dagar i kylen. Innan förvaring aubergine detta sätt, även om individer ska alltid ta bort allt plastemballage och använda varmt vatten för att rengöra den. Vid placering auberginen i kylskåpet, är det viktigt att hantera frukten med omsorg för att undvika piercing huden på något sätt. Auberginen ska placeras längst ner i kylen; den frukt- och grönsakslådan används oftast vid lagring aubergine grund av det faktum att det är varmare än resten av kylskåpet.

Långtidslagring av en aubergine innebär att man använder en frys. I denna metod, måste auberginen tvättas, toppar måste skäras bort, och det bör flås. Den kan sedan skäras i bitar och blötlades i en blandning av kokande vatten och citronsaft. Efter det har tillåtits att koka i denna blandning för lite mindre än fem minuter, kan den placeras i isvatten för att stoppa tillagningen.

Vid förvaring aubergine i frysen, kan vakuum eller fryspåsar användas. Fryspåsar kan hålla frukt färsk i upp till fem månader. Vakuumpåsar hålla aubergine bra för upp till 14 månader. När frukten behövs, kan det tinas och tillagas.

  • Äggplantor bör lagras i skarpare av ett kylskåp.
  • Äggplantor tillhör nights familjen av växter, som gör tomater och potatis.