Vilka är de olika typerna av Trumpet mikrofoner?

November 1

Trumpet mikrofoner är små och klämma på ändarna av instrumenten motsatta munstycket. Dessa mikrofoner är några av de minsta instrument mikrofoner på marknaden. De tillåter trumpetaren att vara mobil när de utför som de flesta av dessa mikrofoner är trådlösa. En trumpet har en mer dynamiskt omfång än de flesta instrument. Det finns några grundläggande typer av trumpet mikrofoner att välja mellan.

Köparen kommer att vilja välja trumpet mikrofoner baserat på deras syften. Musiker använder trumpet mikrofoner för prestanda eller för inspelning. Under inspelning mikrofoner kan vara extremt dyrt, kan de användas för flera instrument och inte bara trumpeter.

Inspelning mikrofoner för trumpeter allmänhet fristående mikrofoner och inte klippa på själva instrumentet. Stereo kondensatormikrofoner är ett hållbart alternativ för inspelning trumpeter. Rum framträdande i reverb kan komplettera en trumpet inspelning ganska bra. Kardioid mikrofoner är ett fast alternativ för inspelning trumpet; emellertid kan dessa mikrofoner vara ganska dyra.

För liveframträdanden, specialiserade mikrofoner med clips är det mest populära alternativet för professionella trumpetare. Dessa trumpet mikrofoner arbetar också för saxofoner, tromboner, och många andra brassinstrument. För stora band med många blåsare, dessa klipp mikrofoner möjliggöra den mest scenutrymme genom att undvika användning av stora bom mic står. Det tillåter också horn sektioner för att göra fysiska, synkroniserade rörelser som många stora show band uppträda i sina rutiner.

Proffs använder standardinstrumentmikrofoner för trumpeter också. Dessa kan vara samma mikrofoner används för gitarrer eller trummor. Varje kräver en mikrofon stativ och en XLR plug-in, som hämmar rörligheten av trumpetaren. Om trumpetare sjunger också i bandet, sätter ljudtekniker ibland upp en separat mikrofon för sång för att ge en enklare mix. Dessa trumpet mikrofoner är mycket billigare och är mer allmänt tillgängliga nätet och i butiker.

Musiker kan använda effektpedaler på trumpeter för att förbättra och diversifiera ljudet. Dessa ansluten på samma sätt som en gitarr pedal board, förutom de kör direkt genom mikrofonen. Vissa ljudtekniker väljer att lägga till effekter efter trumpet registreras, medan andra föredrar att använda effekter förväg. De flesta trumpetare som använder effektpedaler har design låter de föredrar.

Om inga andra alternativ finns, kan en sångmick användas som en trumpet mikrofon. Begagnade mikrofoner är det billigaste sättet att hitta en mikrofon för en trumpet. Många yngre band eller band på mindre budgetar väljer detta alternativ.

  • En kardioid mikrofon är utformad för att minska ljudet av omgivande buller.