Hur väljer jag det bästa vigselringen Gravyr?

January 23

Gravera ett personligt meddelande på insidan av en vigselring är ett utmärkt sätt att göra ringen ännu mer speciell, och något som kan vara värdefull och uppskattad för generationer. Den vigselring gravyr du väljer är ett personligt beslut, i allmänhet en gjord som ett par. Vissa par väljer att få en enkel fras, till exempel "jag älskar dig," för deras vigselring gravyr. Andra kommer personifiera det mer, och väljer att gravera ett viktigt datum, deras initialer, eller ens ett inre skämt som är meningsfullt för dem. Det är viktigt att kontrollera med en juvelerare innan lösa på ett ord eller en fras för att lära av någon teckenbegränsningar på insidan av specifika ringar; vissa mindre storlek ringar kan inte tillåta längre fraser.

Visst, en del människor väljer att placera en vigselring gravyr på utsidan av ringen istället. Snarare än en personlig ord eller en fras, är detta i allmänhet helt enkelt en design för att göra ringen mer estetiskt tilltalande. Celtic designer är ganska populär, vilket har invecklad knotwork. Det finns många andra designer, men eller du kan välja att utforma en egen för att göra det ännu mer speciell. Tänk på det finns inget som säger bruden och brudgummen ringarna måste matcha, så känn dig fri att vara kreativ.

I allmänhet kommer vigselring gravyr avser gravyrer på insidan av bandet, dock. Dessa fungerar som små privata meddelanden eller påminnelser mellan paret. Ofta är enkla fraser används. Människor väljer ofta att använda favorit citat från litteratur eller ens från låtar, och andliga eller religiösa par kanske vill använda religiösa citat. Använda ett viktigt datum, allmänhet det datum de träffades eller datum för bröllopet är vanligt också, förutom initialer. Vissa par väljer att använda ett hemligt ord eller en fras som bara meningsfull för dem. En ytterligare fördel med att göra detta är att om ringen någonsin vinner eller blir stulen, kan en unik gravyr göra det lättare att identifiera.

Metoden för att välja en vigselring gravyr kan variera. Vissa par väljer att ha samma gravyr på båda ringarna, medan andra väljer kompletterande gravyrer. Varje person kan välja sin egen gravyr, medan det i andra fall, kommer personens fästman välja gravyr att gå in i ringen. Ett annat alternativ som individer väljer ofta är att få ett viktigt datum, initialer eller citat som är relevant för deras familj; exempelvis föräldrar eller mor- och farföräldrar som var gifta under en betydande tidsperiod. Det fina med att välja vigselring gravyr är att det kan vara helt personlig och aldrig känt av någon annan om du inte vill att det ska vara.

  • Att välja den perfekta gravyr är viktigt eftersom vigselringar är omhuldade i årtionden.
  • Par i guldringar.