Hur man använder skärmtangentbordet i Windows 7

December 23

Windows 7 innehåller en omfattande översyn av skärmtangentbordsfunktionen. Nu, när du använder Windows 7: s Skärmtangentbordet kan du justera inställningarna genom att lägga sådana verktyg som Prediktion och skanna igenom Keys, som båda kan öka din hastighet med stormsteg.

Den Skärmtangentbordet fungerar som ett substitut för ett mekaniskt tangentbord, förbättra inmatningsalternativ för användare som utmanas av fysiska förhållanden, såsom karpaltunnelsyndrom eller artrit. Använda Skärmtangentbordet kan du skriva med musen eller annan pekdon, till exempel en joystick, penna, eller mun-stick.

 1. Välj Start → Kontrollpanelen → Hjälpmedels → Hjälpmedelscenter.

  Den Hjälpmedelscenter visas och Windows 7: s eteriska röst kicks, förklarar hur man ändrar sina program.

  Hur man använder skärmtangentbordet i Windows 7

  Den Hjälpmedelscenter innehåller en mängd olika sätt att hjälpa användare med fysiska begränsningar.

  Om du inte vill höra Berättare, klicka på Alltid Läs Detta avsnitt Aloud kryssruta för att välja bort funktionen.

 2. Klicka på Start Skärmtangentbordet knappen.

  Ett tangentbord visas, flytande i mitten av skärmen.

  Hur man använder skärmtangentbordet i Windows 7

  Om du har en hård tid med storleken på knapparna, kan du använda musen för att dra tangentbordet större eller mindre för att ändra storlek på tangenterna.

 3. Testa ut tangentbordet på skärmen i alla program där du kan skriva in text.

  Öppna WordPad eller en liknande ansökan och ge den en go. Du kanske märker att processen är lite långsam, men om du har fysiska funktionsnedsättningar som gör med en traditionell tangentbord svårt eller omöjligt, är tangentbordet på skärmen en stor hjälp. Och den goda nyheten är att du nu kan ändra flera av klaviaturens alternativ för att snabba upp saker och ting.

  Om du vill använda tangentkombinationer (t.ex. Ctrl + Z), klicka på den första tangenten (i det här fallet, Ctrl) och klicka sedan på den andra tangenten (Z). Du behöver inte hålla ner den första tangenten samtidigt som du gör med ett vanligt tangentbord.

 4. Klicka på knappen Alternativ längst ned till höger på tangentbordet på skärmen.

  Du kan använda tangentbordet alternativ på skärmen för att anpassa hur det fungerar på din dator.

  • Ljud: Slå klicka på eller av ljudet.
  • Klicka på tangenterna eller svävar över nycklarna: Sväva är särskilt användbart för dem med begränsad kontroll finger.
  • Test Förutsägelse: Denna behändiga nya funktionen försöker förutse vilka ord du skriver och sedan ger dig knappar visar dig sina förutsägelser. Du kan klicka på en av dessa knappar för att slutföra ditt ord istället för att skriva återstående bokstäver individuellt.

   Hur man använder skärmtangentbordet i Windows 7

   Ju mer du använder den här funktionen, desto mer lär känna dig och de ord du oftast använder. Dina mest använda orden kommer att flytta till toppen av listan, påskynda din maskinskrivning ännu mer.

  • Skanna igenom Keys: Detta är en annan ny funktion som låter dig markera en hel rad av tangenter i stället för enskilda tangenter. Det låter konstigt, men när du kombinerar Scan genom Nycklar med Prediction, kommer du att bli förvånad över hur snabbt det kan förutsäga de ord du kanske vill använda.

   Hur man använder skärmtangentbordet i Windows 7

 5. Klicka på Stäng på Skärmtangentbordet när du är klar med den.