Hur väljer jag det bästa Måltidsersättning Mix?

June 14

De flesta seriösa idrottare äter minst sex måltider per dag. Packning i sex måltider kräver planering och engagemang. En måltidsersättning mix är en färdig att äta måltid som förser kroppen med baslivsmedel grupper och vissa viktiga vitaminer och mineraler. Dessa måltider kommer i olika former, inklusive barer, skakar, och färdigförpackade snacks. Den bästa måltidsersättning mix innehåller en bra balans av protein, kolhydrater, vitaminer och mineraler.

Måltider färdiga att äta, eller MREs, har använts av militären i årtionden. En måltidsersättning mix liknar en MRE genom att det ger en individ med några snabba mat. Dessa måltider kan användas som snacks eller som ersättning för en av de stora måltiderna under dagen. De flesta måltider kommer i pulverform och kan lätt blandas med vatten eller mjölk.

Många kost planer inkluderar en måltidsersättning mix. Titta kalorier är lättare med en måltidsersättning eftersom varje förpackning innehåller ett fördefinierat näringsvärde. Detta gör det enkelt att spåra och logga det dagliga intaget av protein, kolhydrater och fett.

Att äta en måltid varannan timme håller ämnesomsättningen brinnande på höga nivåer. Ofta människor lägger en måltidsersättning mix som ett mellanmål eller lätt lunch. Detta håller kroppens ämnesomsättning brinnande hela eftermiddagen.

Den bästa måltidsersättning mix är en gjord med låga kolhydrater, låg fetthalt och hög proteinhalt. En proteinrik kost hjälper bromsa aptiten eftersom protein smälter långsammare. Dessa hög protein snacks finns i en mängd olika smaker och förpackningar, vilket ger variation till en veckomåltidsplan.

En god måltidsersättning bör innehålla en balans av dagliga näringsämnen. Några redo att äta måltider är hög i socker och fett. Dessa söta imitationer kommer bara dämpa aptiten under en begränsad tid eftersom de innehåller snabbt brinnande kolhydrater.

Många måltidsersättnings mixar inkludera ytterligare vitaminer och mineraler. Dessa färdiga att äta drycker innehålla en fullständig dayâ € s leverans av många vitaminer. Denna typ av mellanmål inte bara ersätter en måltid, men kan också ersätta som en daglig vitamin.

Den candy-bar version av måltidsersättning mix är den mest kompakta och portabla. Dessa färdigförpackade livsmedel kan lätt lagras i en bil, gym-väska, eller handväskan. Att ha en snabb energi bar tillgänglig under en trafikstockning kan vara till hjälp.

Många vandrare och uthållighetsidrottare litar på en måltidsersättning barer att få igenom uthållighetstävlingar. De flesta mixar inkluderar kvalitet kolhydrater och proteiner, vilket bidrar till att upprätthålla den intaget behövs. Dessa snabba livsmedel ger det väsentliga energi som behövs för att slutföra en tävling.

  • Måltidsersättning mixar är vanligtvis hög i protein.
  • Vandrare bör välja måltidsersättnings mixar som är lätta att packa genom oländig terräng.