Distrahera din Pet Under Fireworks

March 21

Om du är som de flesta människor, du njuta av starkt ljus och buller av fyrverkerier på fjärde juli. När jag var omkring fem eller sex, fyrverkerier på fjärde juli väckte mig, och jag var verkligen heligt! Jag sökte bekvämligheten av mina föräldrar, och de presenterade mig för underverk fyrverkerier, och jag har älskat dem sedan dess! Men till ditt husdjur, buller och ljus av fyrverkerier känner sig mer som Armageddon. Du är i en prekär situation som ett sällskapsdjur ägare, och du måste se till att du vidta rätt åtgärder för att säkerställa ditt husdjur säkerhet.

Det sak att oroa sig mest är risken för ditt husdjur att skada sig själv. Detta kan hända om du binder ditt husdjur utanför, och sedan ditt husdjur fortsätter att försöka fly, rycker i snöret, och potentiellt riktigt skada sig själv. Med de höga ljud och ljus i samband med fyrverkerier, kunde ditt husdjur bli riktigt upprörd, och oavsett smärtan det kan orsaka, kan ditt husdjur stam hårt vid sitt koppel, i ett desperat försök att komma undan. Förutom riskerna med spännare hårt mot koppel eller rep (inklusive skrubbsår och strangulations), om ditt husdjur faktiskt inte fly, kan du ha ett helt annat problem på dina händer.

Om ditt husdjur blir fri från repet, det finns ett par saker som kan hända. Om du är i ett slutet utrymme, sedan ditt husdjur bör vara okej, eftersom det inte bör finnas någonstans att gå. Ditt husdjur kan ventilationsluckorna och gömma i träden eller buskarna för ett tag, men i slutändan, bör det vara okej. Men om du är i ett öppet område, kan ditt husdjur vara i för vissa problem. Ditt husdjur kan springa iväg, och i dess desperata tillstånd, förmodligen inte kommer att vara i bästa skick för att titta upp för andra faror, som bilar. Det bästa man kan göra i ett öppet område är bara att inte ha ditt husdjur med dig.

För att minimera panik kände av ditt husdjur på grund av fyrverkerier, kan du hålla ditt husdjur inne, där förhoppningsvis kommer bullret inte lika intensiv. Om ditt husdjur är särskilt desperata, kanske du vill lägga den i en kennel (eller annan bekväm plats), för att lugna ner den. Det finns inte något som du kan helt skydda ditt husdjur från tumultet i fyrverkerier, men du kan minimera den. Du också bara måste acceptera det faktum att ditt husdjur bara kommer att tvingas till en stressig kväll.