Vilka är de bästa tipsen för Bathrooom Tile Design?

May 11

Den stora variationen av keramik och sten produkter som finns gör badrum kakel utforma en konstnärlig äventyr. Möjligheten att skapa en unik och personlig design har aldrig varit bättre, eftersom de mönster, färger och texturer är nästan obegränsade. En av de bästa tips för att starta projektet tittar på bilder, idéer och gallerier av badrum kakel design online eller i böcker eller andra publikationer. Byggvaruhus erbjuder en mängd olika skärmar och rader av kakel att välja mellan. Andra användbara tips inkluderar välja enkla, tidlösa mönster och använda neutrala färger.

Visualisera den färdiga badrummet kan vara svårt för vissa husägare. Exploring bilder och skärmar av färdiga badrum kan vara det bästa tips för badrum kakel design. Storleken på badrummet är en viktig del i att välja kakel, mönster och design. Designer som ser bra ut i ett stort badrum kanske inte fungerar i ett litet badrum. Enkelhet av design kan göra ett litet badrum ser större.

Stora utrymmen är mer lämpade för dekorativa bårder, kontaktpunkter och kontrasterande plattor. Små badrum tenderar att se rörigt när alltför många specialeffekter läggs till. Över dekorera ett litet rum kan leda till vad som kallas "pepparkakor effekten", som är uppkallad efter högt dekorerade pepparkakshus. Extraordinära kakel effekter kan skapas med neutrala plattor med dämpade mönster. Neutrala badrum tenderar att ta på tonen i tillbehör såsom handdukar och mattor.

Fördelen med neutrala kakel och sten val är möjligheten för en att ändra tonen eller färgeffekt efter behag. När man blir trött av en blå-och-grön färgschema, byta till gult och lila kan vara så enkelt som att köpa nya handdukar och mattor. Denna flexibilitet är kanske inte möjligt med djärva och färgglada brickor i badrummet kakel design. Även när man utformar ett stort badrum, kan unika mönster och design skapas utan användning av djärva och färgglada brickor.

Beroende på hur ofta badrum remodeling, kanske ett badrum kakel design finnas kvar under mycket lång tid. Stilar som är populära i dag kan vara omodernt av nästa år. Timeless utföranden är möjliga genom användning av neutrala produkter. En annan fördel med neutrala mönster är återförsäljning värdet på hemmet. Nästa ägare kanske inte vara intresserad av en röd-svart badrum med pinstripes, till exempel.

Skapa ett badrum med tidlös skönhet behöver inte vara tråkigt. Neutrala kakel, gränser och accent kakel finns i en mängd olika texturer och finish. En matchande kakel injekteringsbruk är generellt mer tilltalande än en kontrasterande fogmassa. Undvika kontrast helt kommer att göra rummet ser större och renare. Att hålla väggar och golv tidlös ger en look som är estetiskt tilltalande för alla.

  • Ofta det är rekommenderat att matcha injekteringsbruk färg med kakel färg, till exempel vitt på vitt.