Att hitta en plastikkirurgi Läkare

March 11

Att få plastikkirurgi är ett stort beslut. Inte bara en tung börda på din plånbok, men det innebär också många risker. Ett sätt att minska dessa risker är att hitta en bra plastikkirurgi läkare. Några faktorer att titta efter i plastikkirurgi läkare är certifiering, utbildning, erfarenhet, rykte, och kostnad:

  • Certifiering: Är kirurgen certifierade med den amerikanska styrelsen för plastikkirurgi? Många certifieringar finns, men detta är den mest legitima.
  • Utbildning: Har läkaren få en medicinsk skola examen? Var? Hade läkaren ha en plastikoperation hemvist?
  • Erfarenhet: Hur länge har en kirurg tränat? Hur länge har en läkare varit en plastikkirurg? I verkligheten kan en legitimerad läkare lagligen kalla sig själv en plastikkirurg och praktik plastikkirurgi. Hur mycket erfarenhet ställer läkaren verkligen i plastikkirurgi fältet? Hur många gånger har en kirurg opererade kroppsdelen som du vill ha arbete på? Bara för att en plastikkirurgi läkare är välkänd för sina rhinoplasties betyder inte att han eller hon har samma kompetens när det gäller bröstförstoring.
  • Rykte: Har du några vänner som har haft plastikkirurgi på samma kroppsdel ​​som du vill ha arbete på? Vad blev resultatet av operationen? Att veta att någon som var missnöjd med resultatet av hans eller hennes kirurgi är ett säkert tecken på att inte välja den specifika läkare. När du har hittat några kirurger som du tror att du är intresserad av, forskning dem på nätet. Använd en sökmotor som Google för att se om några recensioner kommer upp om dem. Om du ser några skräckhistorier i samband med deras namn, leta efter en annan kirurg.
  • Kostnad: Som de flesta tjänster går, priset på plastikkirurgi varierar från plats till plats. Detta pris är till stor del beroende av kirurgen. Det är inte klokt att välja en kirurg bygger enbart på pris. Den devisen "du får vad du betalar för" gäller något, men det bör inte vara den enda faktorn. Några av de dyraste plastikkirurgi läkarna är inte nödvändigtvis de bästa. Låt erfarenhet och rykte vara din största avgörande faktorerna.

Gör din forskning innan du får plastikkirurgi gjort. Du kommer att få betala konsekvenserna om du nöja sig med en plastikkirurgi läkare som inte gör ett bra jobb.