Hur man registrerar som en eBay säljare med PayPal

April 26

PayPal gör kör en eBay verksamhet lätt. Det hjälper dig att hantera betalningar och även ger dig alla verktyg du behöver för bokföring. Om du kör eBay-auktioner, men är inte registrerad med PayPal ännu (vad håller du upp?), Använd Selling länken bekvämt på fliken Konto, som ligger på din My eBay sidan.

Hur man registrerar som en eBay säljare med PayPal

När du klickar på fliken har du möjlighet att registrera dig för ett PayPal-konto.

Hur man registrerar som en eBay säljare med PayPal

Om du har köpt en vara via PayPal på en annan eBay-ID, kan du länka ett befintligt PayPal-konto till denna ID. För att få mer information, klicka på PayPal länken för att komma fram till PayPal översiktssidan; där kommer din eBay registreringsinformation redan fyllas i. Du kan sedan börja registreringen (det är ganska snabbt och enkelt) och registrera dig för ett PayPal-konto.

Bekvämligheten med PayPal integration i eBay platsen verkligen lyser när varorna köps. Auktionen Vinnaren bara klickar på en Pay Now knapp som dyker upp på din auktion sida omedelbart efter noteringen stängs. När du listar auktioner, du förinställa frakt och hantering avgifter som visas i lådan längst ner på sidan. När vinnarna klickar Pay Now knappen, de är tagna direkt till en betalningssida ställa upp med din information. Processen är lika enkelt som att köpa något via Köp det nu.

Hur man registrerar som en eBay säljare med PayPal

När ett köp görs och betalningen är insatt på ditt PayPal-konto, håller systemet pengarna tills du väljer hur du vill dra tillbaka det.

Eftersom kreditkort och identitetsstöld är så utbredd på Internet -och en dyr börda för e-handel - PayPal använder extra säkerhetsåtgärd som tillhandahålls av Visa och Mastercard som kallas CVV2. De flesta kreditkort har 3 eller 4 ytterligare nummer som anges på baksidan, omedelbart efter den ordinarie 16-siffrigt nummer. Köpmän använda dessa nummer för säkerhet eller verifiering men är inte tillåtet att lagra dem, så de är förmodligen skyddad från hackare. Dock kommer PayPal verifiera ditt kort genom ett förfarande som kallas slumpmässig laddning. PayPal debiterar några cent eller så för att ditt kort och ber dig att lämna ut PIN nummer tryckt på ditt kontoutdrag. Då PayPal vet att du kan styra kortet och inte stjäla den.

Ta ut dina pengar från PayPal-konto regelbundet; du behöver pengarna för att driva ditt företag. Låt det inte bli en tillfällig sparkonto, om du inte väljer PayPal räntebärande konto. Dessutom kan alla pengar du har på ditt konto extricated för ett återkrav och återkrav kan tillämpas så många som 60 dagar efter transaktionen.