Hur till Redigera Sounds för din Farming Simulator Mod

May 1

Du kanske vill göra lite redigering innan ljud i din Farming Simulator mod. Oavsett eventuella ljudläggning som du vill göra och var du fått ditt ljud, måste du göra två saker för att förbereda ljud för din mod:

  • Trimma ljudet. Du spelar in mer ljud än du behöver. Nu måste du klippa bort de överflödiga delarna och vid behov, göra ljudet Loopable också.
  • Blanda ner ljudet till mono. GIANTS Engine stöder 3D stereoljud. Men bestämmer motor som högtalaren spelar upp ljudet, inte ljudfilen. I själva verket, om motorn upptäcker en stereo ljudfil, konverterar den automatiskt det till mono ändå. Så det gör du inte bra att ha en fil med stereoljud; det bara slöseri hårddiskutrymme.

Du kan göra både i nästan alla ljud-redigeringsprogram. Ett populärt val är fri och öppen källkod ljudredigerare, Audacity. Du kan ladda ner en installatör för den från Audacity webbplats.

När du har installerat Audacity, starta den och öppna en av dina ljudfiler. Första gången du öppnar en ljudfil i Audacity, får du en dialog varning som ger dig möjlighet att välja mellan att göra en kopia av filen innan redigering och läsa din fil direkt. Audacity rekommenderar den förra som ett säkrare sätt att arbeta. Använd din egen diskretion och klickar på OK när du gör ditt val.

Hur till Redigera Sounds för din Farming Simulator Mod

Audacity gränssnittet är inte alltför komplicerat. Om du klickar och drar över din ljudets vågform, kan du markera delar av den, som är den viktigaste processen du använder för trimning bort ovidkommande delar av din ljudfilen. Markera bara det segment som du vill ta bort och tryck sedan på Delete på tangentbordet för att ta bort den.

När du tar bort ett segment från mitten av en ljudfil, skiftar Audacity automatiskt resten av ljudfilen kvar att fylla tomrummet. Detta är ibland som en krusning redigera eftersom din radering har en effekt som krusningar över resten av filen.

Den andra edit du kan behöva göra är konverteringen till mono, vilket är super lätt. Bara att gå på spår → stereospår att Mono i menyn. Audacity hanterar snabbt resten av konvertering för dig.

Hur till Redigera Sounds för din Farming Simulator Mod