Vad är en Hard Hat hårtork?

January 30

En hård hatt hårtork, även känd som en hård motorhuv hårtork, är en del av utrustningen, ofta i salongerna, som jämnt torkar håret. Kupolformad och tillverkad med ett plastskal, hårda hatt hårtork gör likna byggsäkerhets hattar. I en salong, beskyddare är sannolikt att hitta en hård hatt hårtork fast på en stol så att de bekvämt kan läsa en tidning eller ta emot en manikyr medan håret torkar. Det finns bärbara versioner dock som kan flyttas runt ett rum på hjul, och människor som har köpt en för deras hem kan placera den på något lämpligt område.

Den hårda hatten hårtork fungerar genom jämnt blåser varm luft runt Usera € s huvud. Det är populärt eftersom det är mindre hård på håret och effektivare än konventionella hårtork. Hårda hatt hårtork är särskilt effektiva för torkning hår medan den är inställd i papiljotter. Joniska hård hatt hårtork fungera bra för lockigt eller krusigt hår eftersom de bryter upp storleken på vattenmolekylen på håret, men tillåta håret att återabsorbera den. Håret behåller mer fukt än den skulle under en vanlig hård hatt hårtork, som gör det möjligt att behålla sin curl snarare än att torka ut och frizzing.

När du köper en hård hatt hårtork för hemmabruk, finns det flera saker att tänka på, inklusive pris. Hårda hatt hårtork kan köpas på olika prisklasser, men lägre-end modeller kommer säkert att ge konsumenterna färre valmöjligheter än mer avancerade modeller, så itâ € s också viktigt att beakta andra faktorer för att göra ett bra köpbeslut.

Inte alla modeller är bärbara, och inte heller kan alla modeller monteras var som helst. Vissa hårtork är utformade för att monteras på ett skrivbord, andra på en vägg, och ytterligare andra kan flyttas från rum till rum. Bestämma där konsumenten är mest sannolikt att göra det mesta av hennes hår torkning kommer att vara till hjälp för att göra detta beslut. Till exempel kan en del kvinnor vill ha en väggmonterad version att de kan ställa upp bredvid deras fåfänglighet. Kvinnor som har små barn kanske vill flexibiliteten hos en portabel hjälm hårtork så att de kan hålla ett vakande öga på sina barn.

En annan faktor är hårtyp. Att köpa en hård hatt hårtork med en jonisk option eller köpa en helt jonisk tork skulle vara viktigare för kvinnor med torrt eller lockigt hår. Storlek spelar roll också. Kvinnor som främst använder sina hårda hatt hårtork för att ställa stilar som kräver papiljotter behöver en större kupol än kvinnor som donâ € t använda papiljotter.

  • Joniska hård hatt hårtork fungerar normalt bra för människor som har lockigt hår.
  • Joniska hård hatt hårtork arbeta påstås genom att bryta upp vattenmolekyler.