Ställa in säkerhetslistor i Quicken 2013

May 6

Vanligtvis ett mäkleri konto innehåller förmodligen mer än en typ av säkerhet. Du kanske har aktier i Boeing, General Motors, eller Google. You name it, och någon äger den. Därför använder ett mäkleri konto en lista av värdepapper - och ni, som investeraren, behöver för att skapa och underhålla en lista av värdepapper (aktier, obligationer, och så vidare) som kontot innehar.

För att göra detta, ställa in mäkleri konto och sedan utföra följande steg:

Ställa in säkerhetslistor i Quicken 2013

Välj kommandot säkerhetslistan.

Visa fliken Investering, klicka på Verktyg och välj kommandot säkerhetslistan. Quicken visar säkerhetslistan fönstret. Observera att alla fonder som du redan har konfigurerat visas i listan som värdepapper.

Ställa in säkerhetslistor i Quicken 2013

Klicka på knappen Ny Säkerhet i säkerhetslistan fönstret.

Quicken visar första Lägg Security till Quicken dialogrutan.

Ange aktiesymbol för säkerheten i Ticker Symbol textrutan.

Om du inte känner till symbolen, se till att du har namnet på den säkerhet korrekt och klicka sedan på knappen Slå upp för att söka efter kortnamnet på Quicken.com.

Klicka på Nästa för att fortsätta.

Quicken hämtar information om beståndet vars kortnamnet du angav och visar det i en annan Lägg Säkerhet Att Quicken dialogrutan.

Klicka på Klar.

Quicken lägger säkerheten till listan säkerheten och visar åter säkerhetslistan fönstret. Om du har ytterligare värdepapper, kan du lägga till dem genom att upprepa steg 2-4. Dessutom kan du lägga till värdepapper i farten medan du spelar in köpet av ett värdepapper för första gången. När du gör detta, börjar Quicken denna lilla "Åh, låt oss lägga till ytterligare säkerhet till listan" processen för dig i steg 3.

Se dessa knappar längs högra överkant säkerhetslistan fönstret? Du kan använda dem för att göra nyttiga saker. Till exempel, klicka på Redigera för att ändra säkerhetsinformation. Klicka på Anmäl-knappen för att visa en rapport av transaktioner för säkerheten.

Klicka på knappen Ta bort för att ta bort den markerade säkerhets från listan. Slutligen, använd bevakningslistan och Dölj kryssrutor för att lägga till en säkerhets till din bevakningslista eller för att dölja den markerade säkerhet. Tänkte att du skulle vilja veta.