Hur väljer jag det bästa Rental Tiller?

May 10

En rorkulten är ett verktyg som används för att slå jorden som förberedelse för plantering, och existerar flera utföranden. När du väljer en hyra rorkult för din gräsmatta eller trädgård, är ett bra ställe att börja med tanke på storleken av det område du tänker till. Hyresjordfräsar finns i två generella varianter: handen jordfräsar och motordrivna jordfräsar. En hyra rorkult som motoriserade sannolikt är dyrare, men det kommer också att bli mindre ansträngande för användaren och snabbare än en hand rorkult. Hand jordfräsar är lätta att använda, kompakt och billig, men de är oftast bara lämpar sig för mindre jobb.

När du hyr en motoriserad hyra rorkult, kommer du att ha tre grundläggande alternativ: en främre pinn rorkult, en mitten tine rorkult, och en bakre pinn rorkult. Bakre pinnfräsar är de mest populära, men också den dyraste och oftast störst. Dessa modeller har pinnar som skär in i jorden, och dessa pinnar är monterade bakom motorn. Maskinen kommer vanligtvis har drivhjul som drar maskinen framåt, vilket gör markberedning processen mycket enklare. På framsidan och mitten pinn hyra rorkult modeller, pinnarna själva är ansvariga för att dra maskinen framåt. Detta innebär att du kommer att behöva använda mer styrka och muskler för att få pinnarna att skära ner i jorden. Frontpinn modeller kan vara svårare att kontrollera såväl; mitten pinn modeller tenderar att vara den mest lättmanövrerad.

Kom ihåg att överväga kostnaden för bränsle när du plockar upp hyres rorkult. Större maskiner kommer att använda mer bränsle, medan mindre maskiner tenderar att använda mycket mindre. Större maskiner kommer att vara mer kraftfull, dock, och de kommer att kunna snabbare täcka mer territorium. Mindre jordfräsar är mest lämpliga för kant och för fina markberedning arbete.

Skattesatserna för uthyrning rorkulten varierar beroende på hyresavtalet samt hur lång tid som du kommer att använda enheten. Var noga med att välja en hyra företag som du känner och litar på, och inspektera maskinen noga innan du skriver något hyresavtal. Ta del av alla befintliga skador på enheten, och ta reda på vad dina skulder är bör maskinen sönder. Notera också om eventuella förseningsavgifter kommer du att ansvara för att betala om du sluta med rorkulten längre än du förväntat. Om du driver ett företag, kanske du kan räkna ut ett affärs rabatt med biluthyraren, särskilt om du kommer att hyra verktyg ofta. Du kan be en kundtjänst om att inrätta ett faktureringskonto, även att göra processen för att hyra enklare.

  • Bakre pinnfräsar är generellt dyrare att hyra än andra modeller.
  • Frontpinnfräsar, som har skär pinnarna på framsidan av enheten, är svårare att manövrera än andra modeller.
  • Mindre jordfräsar kan vara det bästa valet för kant och fina markberedning arbete.