Hur får jag välja den bästa Broadband Antenn?

February 26

En bredbandsantenn är en antenn som kan täcka ett bredare eller bredare avstånd av frekvenser. Att välja en bredbandsantenn för din Internet-användning, är det ofta nödvändigt att veta vilken typ är lämplig för din installation område och miljö. Du ska då veta din dator inställd innan man köper. Det är också lämpligt att välja en bredbandsantenn som enkelt kan manövreras, och en som du kan placera inte alltför långt från modemet.

Kartläggning din installationsområdet och befintlig utrustning är en bra idé innan utcheckning tillgängliga bredbandsantenner. En trådlös antenn kan komma i varierande former och storlekar, inklusive cirkulära antenner, spiralantenner och parabolantenner. Var och en av dessa antenner har funktioner som kan bero på var du befinner dig, de hinder i ditt område och avståndet mellan antennen och de enheter som kommer att använda Internet-anslutningen.

Om du har valt att använda en mobil antenn för att få en bredbandssignal, kan vissa bredband eller 3G-signaler endast täcker ett begränsat område. Detta innebär att du måste se till att du alltid kommer att ha täckning överallt där du kommer att använda denna antenn. Det kommer ibland att bli värdelös om du råkar vara i en död plats eller i ett område där 3G-signalen är alltid svag.

En annan sak att tänka på innan du köper en bredbandsantenn är din nuvarande dator inrättas. Du måste avgöra om datorn är redo för en bredbandsanslutning. Om inte, är det rekommenderat att du bestämmer vilka tillbehör, apparater, eller programvara du kan behöva installera innan du ansluter en bredbandsantenn till din aktuella uppsättningen upp. En av de saker du behöver också kontrollera är om du redan har en adapter som låter din bredbandsantenn gränssnitt eller interagera med ditt modem. Om du fortfarande inte har en lämplig adapter, är det ofta fördelaktigt att leta efter en antenn som innefattar den nödvändiga adaptern.

Letar du efter en bredbandsantenn som enkelt kan manövreras är också nödvändigt. Signaler Bredbands kanske inte alltid tillförlitliga och du kommer ibland att få svaga signaler. I dessa situationer kan du behöva att åter justera positionen för din bredbandsantenn genom att flytta den till en annan plats, genom att justera dess höjd eller genom att helt enkelt vrida det att peka på ett mål riktning.

Avstånd mellan antennen och modemet kommer definitivt att påverka bredbands vinning. Det rekommenderas därför att du håller antennen så nära som möjligt till modemet för att få maximal vinst. Du kan också kontrollera kablar och sladdar som du kommer att använda för att se om de är förenliga och om de är optimala tillbehör för både modem och antenn.